Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Babiš posedává, Monika s Vivien dovádí: Tanec na stole a vrtulník. Premiérovi se dovolená krátí

Autor: sab - 
15. února 2020
16:45

Babišovi si na dovolené ve francouzských Alpách užívají luxusu. Pátek rodina českého premiéra trávila na terase horské restaurace pro smetánku. Babišova žena Monika se pak pochlubila záběry helikoptéry, která přiletěla a na všechny vysypala tisíce okvětních plátků růží. Hosté jedli, pili a tančili, premiér se ale podle videí příliš nebavil. Za pár dnů už ho čekají pracovní povinnosti, v pondělí už má být „v plné polní“ ve Strakově akademii na jednání vlády.

V zimním ráji zalitém horským sluncem se fotí světové bloggerky a boháči. Teď tu tráví dovolenou český premiér se svojí manželkou Monikou a dcerou Vivien.

Resort pro své hosty nachystal i valentýnské překvapení. Přímo nad jejich hlavami se objevila helikoptéra, ze které se za zvuku romantické písně od Whitney Houston snesly tisíce okvětních plátků růží.

Z dovolené už se premiér Babiš pochlubil třeba fotkou s pivem, o kterém napsal, že stálo v přepočtu 375 korun. Tentokrát hosté popíjeli víno nebo šampaňské, to v této luxusní restauraci vyjde až na dvacet tisíc za lahev, prodávají tu ale i lahve za poloviční cenu.

Šampaňské za tisíce

Za chvíli už hosté tančili na moderní hudbu a veselili se. Premiérova žena Monika si všechno natáčela a sdílela na instagramu. V hlavní roli na jejích záběrech je vidět dcera Vivien, která stejně jako ostatní tančí a zpívá. Náladu přítomným nezkazilo ani to, že vrtulník způsobil tak silný vítr, že odnášel z terasy i slunečníky.

Na videích je vidět i český předseda vlády Andrej Babiš, ten ale nadšení s ostatními nesdílel. Dívá se zřejmě do mobilu a veselení ostatních příliš nevnímá. Zato jeho paní si poslední dny dovolené užívá plnými doušky.

Monika Babišová po videích s tanečky přidala i fotku s manželem. Premiér se jako ona nebavil. Monika Babišová po videích s tanečky přidala i fotku s manželem. Premiér se jako ona nebavil. | instagram Moniky Babišové

Babiš se vrátí do práce a bude řešit i dávky

Babišovy blondýny byly ještě nedávno na dovolené ve slunné Tanzánii, nyní vzaly na dovolenou i otce a manžela. Společná zimní dovolená už jim ale pomalu končí. Minulý týden se kvůli volnu premiéra pravidelné jednání vlády neuskutečnilo. V případě potřeby ho měla zaskakovat ministryně financí a jeho někdejší pravá ruka Alena Schillerová (za ANO).

V pondělí bude Babišův kabinet projednávat třeba poslanecký návrh novely zákonů o poskytování dávek zdravotně postiženým a o sociálních službách nebo návrh novely zákona o pyrotechnice.

Řešit budou ministři ale také vyslání armádního speciálu do koronavirem zasažené Číny, kam by měl přepravit humanitární pomoc měst, krajů, firem či Hradu.

jezidedek ( 17. února 2020 13:36 )

fugas ty nemáš na cestu!!

rychttera ( 17. února 2020 07:02 )

marmatt, lépe to nelze napsat je to d*e*b*i*l

marmat ( 16. února 2020 20:54 )

iezidedek:
TO potom souhla­sí..­..od­poví­dá ...
jen to WI-Fi připojení je zřejmě luxus

marmat ( 16. února 2020 20:48 )

bullshit:
TOHLE je ovšem OPĚT fejk jako shit
Takovej RED-BULLOVEJ.....na nakopnutí

iezidedek ( 16. února 2020 16:48 )

Šestý kontejner zprava před nádražím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa