Vzhledem k nekončící pandemii koronaviru nemělo mnoho českých krásek toto léto jinou možnost než se rozvalit na tradičních turistických destinacích starého kontinentu jako například Chorvatsko či Řecko, nebo poznávat neznámá zákoutí naší republiky.

Jednou z nich je i modelka a moderátorka Simona Krainová, jež horké dny strávila u bazénu, zatímco minulé roky (a krátce před vypuknutím pandemie) si přitom užívala krás Zanzibaru.

Video: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu Adam Balažovič/BPŽ

Na svém instagramovém profilu přiznala, že jí exotické dovolené chybí. A zvolila pro to způsob sobě vlastní – nahý a nestydatý. „Vemte mě tam zpátky,“ napsala k černobílému snímku, kde je zachycena rozesmátá na břehu. Jednou rukou shazuje oblečení ze svého nahého těla, druhou si zakrývá odhalený prs. Další obnažené partie pak raději postprodukčně překryla hvězdičkami.

Sexy snímek rozpumpoval fanouškům krev v žilách a Krainovou okamžitě zasypali lichotkami, žádostmi o originál a také o její ruku. Našlo se sice pár konzervativních uživatelů, kteří nad její lascivitou kroutili hlavou, Simona si ale s nimi hravě poradila.

VIDEO: Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
90 fotografií