Každý pejskař to vidí jinak. Někdo se svými čtyřnohými miláčky sdílí lože, jiný je nepustí ani přes práh domu a psovi nechá jako teritorium pouze zahradu. Do první jmenované skupiny zjevně patří i Simona Krainová, která nedávno zveřejnila vzájemné projevy lásky se svou novou fenkou Angelou. Na videu maličký psík šplhá po modelčině paži k jejímu obličeji a olizuje jí rty. „Lásko moje,“ oslovuje Simona Krainová fenku na krátkém videozáznamu umístěném na sociální síti. „Já nejsem tvůj Míša,“ dodává modelka vzápětí. Ve zbytku videa pak matka synů Maxe (9) a Bruna (7) špulí směrem k fence rty, která jí je zvídavě olizuje.

„Láska k psovi se dá vyjádřit i jinak, než "olizováním". Nechutné.  A to mám psy ráda, ale ocaď pocaď. Brrr,“ vyjádřila svůj názor celkem jasně jedna z modelčiných sledujících. A jelikož Simona Krainová je známá tím, že si s prostořekými fanoušky nebere servítky, odpověď oné dámě na sebe nenechala dlouho čekat. „Já zase nechápu, proč se k tomu máte potřebu vyjadřovat. Lízejte si, co chcete, a nám dejte svatý pokoj,“ ohradila se modelka. „Fuj,“ omezila se na jednoslovné citoslovce další z pohoršených. „Mňam,“ vrátila opět virtuální ránu snacha hudebního producenta Karla Vágnera (78).

VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu Adam Balažovič/BPŽ

„Nechutné. Promiňte, ale to je můj názor. I když je zlaťoučké, stále je to zvíře. A aby se oblizovalo s člověkem?“ Položila řečnickou otázku další z fanynek. A byť to nejspíš nečekala, i ona dostala od oficiálního profilu Simony Krainové odpověď: „Už jsem se bála, že tady fakt žádný tupý koment nebude. Soudruzi někde udělali chybu.“ Simona Krainová se toho prostě nebojí. Ani bacilů na psím čumáku, ani vyostřených virtuálních debat.

VIDEO: Ordinace v růžové zahradě 2 bude ještě hezčí. Přichází Simona Krainová!

Video
Video se připravuje ...

Ordinace v růžové zahradě 2 bude ještě hezčí. Přichází Simona Krainová! TV Nova

Fotogalerie
40 fotografií