Ani jeden ze čtveřice novomanželů nenosí na levém prsteníčku důkaz manželského slibu. V pondělní Snídani s Novou, kde byli hostem »hrdinové« prvního dílu, zdravotní sestra Natálie Mykytenko (23) a podnikatel František Gebr (36) si toho bystré oko diváka hned všimlo. Sice se oba snažili mít propletené prsty, aby to nebylo vidět, ale při mohutné gestikulaci si na své ruce přestali dávat pozor.

VIDEO: Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel TV Nova

I když v případě těchto dvou by nikoho nepřekvapilo, že spolu nejsou. Za sebou mají dost nevydařenou a nudnou svatební cestu! Ani romantický Zanzibar, kde trávili novomanželé líbánky, nedokázal zažehnout v nemluvné Natálii lásku a František spal dokonce venku! „Není to jednoduchý, protože člověk potřebuje svůj klid a svobodu,“ řekla blondýnka po třetím dni v manželství.

Vášeň především

Druhý pár, manažerka Štěpánka Hadenová (31) a kuchař Pavel Dlesk (38) si možná ani neuvědomili, že si všimneme absence prstenu. Veselé video, které Štěpánka umístila na svůj Facebook, a ve kterém s láskou hladí Pavlovo břicho ukázalo, že na levém prsteníčku opravdu něco chybí... „Jsme v očekávání, brzy už to miminko vyprdneme, řekni Pájko,“ se smíchem komentovala bruneta a tihle dva se spolu opravdu nenudí.

Dvojice nelze srovnávat a na první pohled je zřejmé, kde to jiskří a kde plamínek vášně nezažehli... Natálie se před oltářem na svého nastávajícího skoro ani nepodívala, oproti ní Štěpánka měla úsměv od ucha k uchu. I ze svatebních fotek dýchá náboj sehrané dvojky – skoro se od sebe »neodlepili«. „Bylo to vzrůšo, dobrodrůžo a myslím, že to bude mít dobrý konec,“ prozradila vysmátá novomanželka. Jak je to ale doopravdy, a jestli spolu manželé vydrželi, se dozvíme až za šest týdnů.

Prosinec rozhodne

Před námi jsou ještě čtyři odvážlivci, kteří se rozhodli svěřit do rukou odborníků a nechali na vědě, aby jim vybrala protějšek pro společný život. Jakmile bude oddána poslední dvojice, budeme už sledovat společnou cestu všech čtyř. Někdo už se pomalu sžívá ve společné domácnosti a někdo teprve vyrazí do exotického ráje. Cesta všech skončí v půlce prosince a do té doby můžete jejich osudy sledovat každou středu od 20:20 na Nově.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"! TV Nova

Fotogalerie
53 fotografií