Diváci Novy mohli ve středu večer sledovat třetí díl reality show založené na experimentu, kde lásku vybírá věda. Svatby na první pohled diváky zaujaly a s nimi i účastníci, kteří se po hlavě vrhli do manželství s neznámým protějškem.

Od prvního dílu tak mnohým „pije krev“ třiadvacetiletá Natálka, která dle diváckých názorů od začátku působí, jako kdyby v show snad byla omylem. Při obřadu se tvářila, jako když právě prožila největší utrpení svého života a ne jinak tomu bylo na společných líbánkách na Zanzibaru, kde Františkovi jasně řekla, že ho nemůže vystát, a z představy, že by mezi nimi měla přeskočit jiskra, se jí chce zvracet.

VIDEO: Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! 

Video
Video se připravuje ...

Třetí novomanželé pořadu Svatba na první pohled – Petra a René: Video z jejich svatby! TV Nova

Po třetím díle však není jediná, kdo za své, jak se diváci často v komentářích shodují „toxické a namyšlené chování“ dostal pořádný políček. Vypadá to, že nejnovější nevěsta, čtyřiadvacetiletá učitelka v mateřské školce Petra, předčila nepředčitelné a lidem je sympatická ještě o něco méně. „Myslela jsem si, že po Natálii nemůže přijít nic horšího, ale může a jmenuje se to Petra. Nikdo přece neříká, ať se tam olizují a skáčou spolu do postele, ale projevit více sympatií by mohly. Alespoň si to užít jako kamarádi.... A ne chovat se jako důležité slepice,“ zněl nejlajkovanější komentář na facebooku reality show narážející kromě Petry i na Natálii.

„Tak tahle je snad ještě horší než Natála... že těm sympaťákům vybírají takový cuchty! Protivný a namyšlený,“ shoduje se další, který srovnává první a třetí nevěstu. „Další namyšlená pipina, hotovo toto! Co do toho lezete, když vám evidentně nebude žádný chlap dobrý! Mladé, blbé, nevybouřené. Kdo tyhle hvězdy vybírá...,“ srovnává opět jedna komentující Natálii s Petrou, která posunula laťku nesympatií výš tím, že bezprostředně po obřadu ohrnula nad ženichem Reném nos a řekla, že se jí vlastně nelíbí, zatímco on byl z Petry naopak téměř nadšený, ač mu na jejich svatbě nechtěla dát ani malou pusu. „Nechápu. Takový sympatický a hezký mužský a jí se hned nelíbí. Ani se ho nesnažila více poznat,“ zní slova zklámání z Petry, jež očividně neudělala dobrý první dojem.

„Jediná ženská v pohodě je Štěpánka, stejně jako Pavel, jinak ty ženský strašný slepice, takže to mužům nezávidím,“ zmínil někdo jiný i třetí nevěstu, které jako jediné dávají diváci plusové body a považují ji sice za ztřeštěnou, leč sympatickou a vyrovnanou. Štěpánka s Pavlem se totiž jako jediní k sobě od začátku mají a kromě drobné neshody na líbánkách v Řecku nezaznamenali novomanželé mezi sebou jediný problém. Chemie mezi nimi funguje, jak má, stále se spolu smějí, dělají si legraci a příliš neřeší, co bude, až jejich dovolená snů skončí. Zkrátka užívají přítomného okamžiku. „Štěpánka a Pavel supr, hledali se, až je odborníci našli,“ vystihl situaci jeden z fanoušků reality show.

VIDEO: Svatba na první pohled: Mezi Štěpánkou a Pavlem je to už divoké!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Mezi Štěpánkou a Pavlem je to už divoké! TV Nova

Fotogalerie
55 fotografií