Natálie (23) a František (36), pár první, se vrací z líbánek. Diváci budou moct sledovat, jestli domácí prostředí přispěje ke zlepšení jejich vztahu, jelikož to mezi nimi začalo záhy skřípat. Františkovi se dokonce podařilo ztratit snubní prstýnek, a to rozhodně nevěstí nic dobrého!

Čerství novomanželé Štěpánka (31) a Pavel (38) se zatím chystají na svatební cestu. A na scéně se objeví už i dvojice třetí, která podstupuje svatební přípravy a na konci epizody stane před oltářem.

Štěpánka, která pracuje jako manažerka, s Pavlem, jenž je kuchařem, tráví své líbánky v Řecku. Oba dva jsou ztřeštění a divákům také velmi sympatičtí. Zatímco „ledová královna“ Natálie se před oltářem na svého nastávajícího skoro ani nepodívala, Štěpánka měla oproti ní úsměv od ucha k uchu, a jejich novomanželské políbení bylo neskutečně vášnivé. Skoro se ani nechtělo věřit, že se právě vidí poprvé v životě! Oba manželé jsou ovšem také ohnivě temperamentní, a to může někdy přinášet dost vyostřené situace. A k jedné takové dochází už v prvních dnech jejich svatební cesty…

VIDEO: Svatba na první pohled: Mezi Štěpánkou a Pavlem je to už divoké!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Mezi Štěpánkou a Pavlem je to už divoké! TV Nova

Zdá se, že idylku na lodi plující po tyrkysově modrém řeckém moři nemůže nic pokazit. Ale přece! Poté, co se Štěpánka zeptá na Pavlův poslední a nejdelší vztah, je emocionální výbuch na dosah. Pavel je dobrák od kosti a bezelstně odpovídá, že jeho nejdelší vztah trval tři roky a skončil proto, že slečna byla moc mladá.

„No a poslední slečna mi tvrdila, že chce trvalý vztah na delší dobu. Já byl tou dobou v zahraničí a jezdil jsem do Čech jednou za dva nebo tři týdny na tři dny. Ty si se mnou užívala, ale bylo vidět, že se zároveň těší na ten svůj klid, který bude mít, až odjedu. Zatímco já bych si přál, abych jí trochu chyběl, a tak věděl, že jsem pro ni důležitej,“ vysvětluje Pavel.

„Já taky nechci mít chlapa za zadkem furt, to by mi šlo na nervy! Potřebuju svoji volnost! “ překvapí ho však svou ostrou reakcí Štěpánka.  A to už je hádka v plném proudu… Pavel trvá na tom, že by slečna v době, kdy on je právě v Česku, měla těchto chvil využít a být jenom s ním. S kamarádkami si prý může chodit v čase, kdy je pryč. „Měla by jít ven, když se jí chce. A ne aby se žena muži pořád jen přizpůsobovala,“ trvá si na svém svérázná Štěpánka. Tady to bude ještě hodně zajímavé!

Svatbu na první pohled můžete sledovat každou středu ve 20:20 na TV Nova!

VIDEO: Svatba na první pohled: Takhle si řekli své „ano“ Štěpánka a Pavel

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií