Kate Middletonová a princ William (37) jsou zřejmě nejaktivnějším královským párem na sociálních sítích. Denně zveřejní minimálně jeden příběh nebo příspěvek, a ať už jde o obyčejný záběr z oficiální královské návštěvy nijak zajímavého místa nebo šíření osvěty k ožehavému tématu, fanoušci srdíčkují, komentují a sdílejí jako zběsilí.

Občas se ale v těchto „nic neříkajících“ příspěvcích skrývají zajímavé až peprné detaily. Když vévodkyně z Cambridge v novějším videu mluvila o důležitosti správné výchovy v prvních pěti letech každého dítěte, která v konečném důsledku může ovlivnit celý jeho život, poděkovala fanouškům za stovky otázek i podnětů a otočila svůj telefon na kameru, aby ukázala nával komentářů. A omylem odhalila své nejoblíbenější emotikony.

Video: Moučková nebude mít pohřeb ani hrob! A Slováčková "nakopala" rakovinu

Video
Video se připravuje ...

Moučková nebude mít pohřeb ani hrob! A Slováčková "nakopala" rakovinu Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Na první příčce nejpoužívanějších – či minimálně posledně použitých – emojis, jsou dvě holčičky držící se za ruku. Hned za tímto roztomilým obrázkem je ananas, následuje okurka, poryv větru, fialový mimozemšťan a klanící se žena. Co je ale zajímavější a celkově překvapivé, je časté používání zvracícího obličeje a naštvaného emotika, který nadává.

Ani Kate, ani William na komentáře fanoušků neodpovídají, a tak není pochyb, že všechny tyto emojis používá vévodkyně v osobní konverzaci s manželem, dětmi, možná dokonce i královnou Alžbětou II. (94).

VIDEO: Hvězdě Stardance brutálně zabili koně! A obraz Gotta rekordně vydražen

Video
Video se připravuje ...

Hvězdě Stardance brutálně zabili koně! A obraz Gotta rekordně vydražen Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
116 fotografií