V již smazaném příspěvku na sociální síti LinkedIn si bratr Kateiny matky Carol (65) Gary Goldsmith ulevil ze vzteku, který k protějškům ze Sussexu očividně dlouho pociťoval. Podle zahraničních médií v něm vévody kritizoval kvůli touze po pozornosti v době, kdy by se všechna měla soustředit na záchranu životů.

„Se vším tím, co se ve světě děje, se tyhle dvě loutky pokouší strhnout všechnu pozornost na sebe. Držte už kur*a huby, přestaňte zmiňovat své dítě a celkově mluvit, natož něco požadovat. Harry, ztratil jsi veškerou mou lásku a respekt. Meghan, jsi špatný člověk. Teď mlč, máme plné ruce práce se zachraňováním životů a ekonomiky,“ stálo v příspěvku.

Video:Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

Kritika tohoto muže je přímou reakcí na poslední výstup Meghan a Harryho. V rozhovoru přes videoaplikaci Zoom volali po konci systematického rasismu, který ve Spojených státech amerických panuje. Ačkoliv byl příspěvek smazán, Goldsmith si za svými slovy nadále stojí.

„Stojím si za vším, co jsem napsal. K Harrymu a jeho službě vlasti jsem choval velký respekt, jenže se změnil k nepoznání. Přijde mi frustrující, aby mě dnes a denně poučoval o tématech, která považuje za důležitá, když se snažíme zachraňovat životy,“ cituje strýce Kate Middletonové britský Daily Mail.

Goldsmith také vévody ze Sussexu osočil ze zaprodání své duše Netflixu. Před několika měsíci totiž uzavřeli se streamovacím gigantem lukrativní smlouvu, která jim údajně vynese 194 milionů dolarů (4,4 mld. Kč).

VIDEO: Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět

Video
Video se připravuje ...

Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
102 fotografií