Jmenovce svého syna během finále populární talentové show podpořila Meghan Markleová dojemným vzkazem. Archie Williams, jenž posledních 36 let trávil ve vězení za něco, čeho se nedopustil, se při jejích slovech rozplakal. Diváky u televizních obrazovek na nečekaném vstupu bývalé členky britské monarchie ovšem zaujalo něco jiného – poprvé svět vpustila do svého nového obýváku.

Z luxusního sídla v Montecitu v Santa Barbaře, za nějž s princem Harrym (36) dali v přepočtu téměř 325 milionů korun, si fanoušci mohli prohlédnout maximálně tak rostlinu a jedno okno, místo, odkud vévodové doteď videokomunikovali. Tentokrát se ale Meghan posadila na rozlehlý gauč, za nímž se skvěla velká komoda osázená lidskoprávními knihami a svíčkami za tisíce korun. Tři neorámovaná plátna s černými čárami, připomínající chuchvalce chlupů, pak visela nad její hlavou.

Video: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Někteří fanoušci se domnívají, že Meghan a Harry nic neříkající interiér s „podstrčenými“ předměty v pozadí poskládali pouze za účelem dobrého dojmu a ve skutečnosti jejich obývák vypadá úplně jinak. „Příliš obyčejný na někoho, kdo utratil miliony dolarů za luxusní barák,“ shrnul názor mnoha kritiků jeden z komentujících.

VIDEO: Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou

Video
Video se připravuje ...

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
99 fotografií