Lady Amelia Windsorová je sestřenicí princů Harryho (36) a Williama (38), blízký vztah s nimi ale nemá, což byl jeden ze dvou hlavních důvodů, proč ji ani jeden nepozval na svou svatbu. Tím druhým je fakt, že Mel, jak si nechává říkat, nemá ráda tradiční ceremonie, při nichž je přihnout si z lahve skandál hodný stětí hlavy. Ostatně celkově má jinak postavené životní priority.  Umírněnost, zdrženlivost a ctění královského protokolu nejsou na prvních příčkách jejího žebříčku.

Video: Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje?

Video
Video se připravuje ...

Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje? Bára Horáková, Lukáš Červený

Kromě toho, že se aktivně podílí na obsahu svých sociálních sítí a vybudovala si téměř stotisícovou fanouškovskou základnu, se věnuje pro monarchii netradičním zájmům, jež by v případě, že by se usídlila v královském paláci, musela na rozkaz královny Alžběty II. (94) nechat za dveřmi. Naštěstí Amelia okupuje vlastní území s pevně danými, byť rozvolněnými pravidly - může se tak věnovat modelingu a ukázat víc kůže, než je v královské rodině povoleno.

V minulosti se na dovolené u moře producírovala nahoře bez a fotky s odhaleným poprsím samozřejmě obletěly svět. Alžběta ani nikdo jiný ovšem na její „selhání“ nemohl nic říct ani soudně zakázat kolování po síti, a tak si inkriminované snímky můžete svobodně užít v naší galerii.

VIDEO: Drsné reakce herců k výzvě Heřmánka zavřít divadla! A tajemná zpověď Slováčkové

Video
Video se připravuje ...

Drsné reakce herců k výzvě Heřmánka zavřít divadla! A tajemná zpověď Slováčkové Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
65 fotografií