Po rozvodu s exmanželem Tomášem Plekancem (37), jenž to dal dohromady s tenistkou Lucií Šafářovou (33) a zplodil s ní dceru Leontýnku, si hvězda ze Snowboarďáků zakoupila několik nemovitostí za téměř 30 milionů korun. Jednu z nich nazvala svým novým domovem.

VIDEO: Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“ Vondráčková.

Video
Video se připravuje ...

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“ Vondráčková. Bára Horáková, Lukáš Červený

Ale jak to tak bývá, i vila v jedné z těch lepších pražských čtvrtí nemusí sednout do vkusu nového majitele. Podle posledního příspěvku na facebooku se pěnice dala do rekonstrukce. „Kdybyste se stěhovali, vypadalo by vaše bydlení stejně jako teď? Nebo je konkrétně něco, co byste chtěli změnit?“ zeptala se fanoušků a k textu přišpendlila snímek rozestavěné koupelny a selfie s krabicí obkladů na hlavě. Kromě toho sledujícím ukázala další zákoutí svého nového bydlení, ložnici.

V novém je ale interpretka písně Růže spokojená. „Zabydlujeme se, ale už teď je nám dobře. Máme dvě kočky. A tam, kde je kočka, tam už je domov,“ nechala se slyšet. Ve vile se kromě zvířat bude prozatím pohybovat pouze ona a její dva synové Matyáš a Adam. Potenciální nápadníci se dovnitř nepodívají, Vondráčková totiž novou známost nehledá.

VIDEO: Neučesaná a bez make-upu: Takhle Lucka Vondráčková chodí do společnosti!

Video
Video se připravuje ...

Neučesaná a bez make-upu: Takhle Lucka Vondráčková chodí do společnosti! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
105 fotografií