Menzelová nedávno na zveřejněných fotografiích na sociální síti ukázala nejen manžela, který vypadal po prodělané meningitidě lépe, ale také právě probíhající rekonstrukce v novém domě. Pořídit novou nemovitost, která by jejímu manželovi vyhovovala, nebylo jen tak. Především se prý musela pořádně zadlužit. „Mám hypotéku dvacet milionů, měsíční splátka je osmdesát tři tisíc,“ šokovala Olga. Že by se stav slavného režiséra a herce měl zhoršovat, ani nenaznačila.

„Pořídili jsme si dům v Praze Stodůlkách, abychom mohli trávit více společného času jako rodina,“ vysvětlila Menzelová pohnutky. „Rozhodující pro výběr domu byl dostatek prostoru a klidu. A také to, aby byl bezbariérový. Má zahradu a bazén, který pomáhá Jirkovi při rehabilitaci nohou,“ dodala Olga. Přiznala, že si musela sjednat hypotéku 20 milionů korun a k tomu ještě prodala byt, který měla blízko pražského Anděla. Přistoupila na vražedné měsíční splátky 83 tisíc korun. „Musím se pořádně otáčet,“ povzdechla si. Drahý dům totiž prý potřebuje mnoho úprav.

Menzel, držitel Oscara za Ostře sledované vlaky, zemřel v sobotu večer. Na facebooku to dojemnými slovy Menzelová oznámila v neděli krátce po půl jedenácté večer. „Jiřinko náš milovaný, nejstatečnější ze všech statečných. Včera večer doma v našich náručích tvoje tělo opustilo náš pozemský svět. Bylo nám velkou ctí, že jsme tě mohly doprovodit na tvojí poslední cestě. Tvoje láska ke mně a našim holkám byla láskou, která si neklade podmínek,“ napsala Menzelová. 

VIDEO: Zemřel oscarový Jiří Menzel (†82): Neuvěříte, co udělal se slavnou soškou!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel oscarový Jiří Menzel (†82): Neuvěříte, co udělal se slavnou soškou! Eliška Vinterová, Martin Hykl

Fotogalerie
36 fotografií