Smutné oznámení společně s fotografií pejska uveřejnili princ William (38) a Kate Middletonová (38) na svém oficiálním instagramovém účtu. „Náš milovaný pes Lupo nás minulý víkend navždy opustil. Posledních devět let byl srdcem naší rodiny. Bude nám moc chybět,“ napsali sklíčení vévodové.

Lupo, černosrstý anglický kokršpaněl, byl nedílnou součástí postupně rozrůstající se rodinky od jejího samého začátku v roce 2011, kdy ho vévodové dostali svatebním darem od rodičů Kate Middletonové.

Video: Menzelová musela sáhnout po antidepresivech. A Bartoška po operaci. Jak je na tom?

Video
Video se připravuje ...

Menzelová musela sáhnout po antidepresivech. A Bartoška po operaci. Jak je na tom? Bára Horáková, Lukáš Červený

Čtyřnohý miláček se objevil na většině rodinných fotografií a je údajně tím, kdo pro prvního potomka vévodů vybral jméno; z několika papírků se jmény, které před ním položili, se Lupo čenichem zastavil právě u jména George. Po boku budoucího následníka trůnu se objevil i na jedné z prvních společných fotografií krátce po jeho narození.

Lupo se stal předlohou pro sérii dětských knížek autorky Aby Kingové. K napsání příběhů ji inspirovaly procházky s jejím vlastním kokršpanělem kolem Kensingtonského paláce, oficiálního sídla vévodů z Cambridge.

VIDEO: Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech 

Video
Video se připravuje ...

Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií