Vybrané dvojice žily pod »dozorem« kamer přibližně dva měsíce. Během natáčení chodili účastníci klasicky do práce, takže na žádný honorář neměli nárok. „Odměnou je jim svatební cesta a možná i životní partner,“ potvrdila Blesku PR koordinátorka TV Nova Jana Lohrová.

VIDEO: Svatba na první pohled: „René je prasátko jako já“

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: „René je prasátko jako já“ TV Nova

Brali si volno

Někteří novomanželé si nanejvýš museli vzít dovolenou na svatební cestu. „Ale mně, protože pracuji ve školství, to krásně vyšlo během prázdnin,“ pochlubila Blesku učitelka z mateřské školky Petra Malíková (24), která si vzala právě Reného. „Já jsem byl doma z Británie, takže jsem měl volno,“ přitakal její muž, který v době natáčení pracoval v Anglii jako osobní trenér.

Bez kontaktu

Také oni se viděli poprvé až při obřadu. Nesetkali se dokonce ani při castingu. „Opravdu jsme se potkali až před oltářem, proto jsme byli všichni buď zaražení, překvapení nebo veselí,“ popsali Blesku shodně Renda s Petrou. Všechny čtyři vybrané dvojice nebyly během natáčení v kontaktu, aby neunikly žádné informace nebo nebylo něco prozrazeno. „Teď už jsme se všichni viděli, ale více vám neprozradíme,“ řekl René. „To vidíte na Instagramu,“ doplnil, že jsou v kontaktu přes sociální sítě.

Nevěsta Petra vysvětluje: Učitelka hned nelíbá!

Po odvysílání jejich svatby si Petra vysloužila přezdívku »ufňukaná nevěsta«. Nechtěla totiž Reného políbit a dokonce se po obřadu nešťastně v ústraní rozbrečela se slovy, že není s přiděleným novomanželem spokojená a něco jí na něm zkrátka vadí. „Jak bych jako paní učitelka vypadala, kdybych se tam hned začala s někým líbat?!“ hájí se Petra.

Proč někdo Zanzibar, a jiný »jen« Slovinsko?

Letadlem na exotický Zanzibar či do Řecka k moři a do Atén, anebo autem do Slovinska na sjíždění řeky na raftech. Tam všude se zatím vydaly páry na svatební cesty. Trošku nepoměr, který od zhlédnutí prvních dílů vrtá hlavou všem divákům. „Produkce vybírala destinace podle koníčků a zájmů účastníků,“ objasnila PR koordinátorka Jana Lohrová, proč někdo dostal šanci strávit »líbánky« v luxusním resortu v exotické destinaci a jiný v podmínkách podstatně spartánštějších.

Vzhledem k tomu, že je René sportovec, tak právě na něho s Petrou padla volba akční dovolené na raftech. „Rafty nejsou úplně moje parketa...“ neskrývala Petra, že sama by volila jinak.

Kolik berou jinde?

Výměna manželek (Nova)

Za dodržení všech podmínek reality show, v níž si na deset dní vymění páry partnery a společně žijí ve společné domácnosti, obdrží účastníci od TV Nova 100 tisíc korun.

MasterChef (Nova)

Oficiálně je ke klání amatérských kuchtíků známa jen odměna 500 tisíc pro vítěze. Magazín Sedmička však informoval o honoráři 400 až 1500 korun za natáčecí den, jichž mělo být celkem 51 (+postprodukce).

Prostřeno (Prima)

Vítěz klání amatérských kuchařů dostává od televize Prima 60 tisíc korun. Jeden z účastníků získává navíc 10 tisíc v diváckém hlasování o nejlepšího hostitele.

VIDEO: Svatba na první pohled: Mezi Štěpánkou a Pavlem je to už divoké!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Mezi Štěpánkou a Pavlem je to už divoké! TV Nova

Fotogalerie
50 fotografií