Jedna růže za každý den, co jsou spolu. To si předsevzal fitness trenér René a každé ráno přinesl Petře žlutou květinu. Z jeho romantického gesta ale dvakrát odvařená nebyla, naopak, celá situace jí byla značně nepříjemná. „Co jsem ti říkala, když jsi mi řekl, že jsou pro mě? Že mi nemáš nic kupovat,“ připomněla mu. Uznala, že je to krásné gesto, které bohužel neumí ocenit.

„Co mám s tebou dělat? Tak jako poděkuju ti, ale já ti říkala, ať to neděláš, ty stejně ne a ne, jako ten malý kluk,“ vynadala mu. René byl zklamán. Podobná gesta jsou pro něj přirozená. „Ještě se mi nestalo, že bych někomu koupil kytičky, a oni mi řekli, že je nemají rádi,“ přiznal sklíčeně a přiznal, že už neví, jak by si Petru mohl naklonit a dokázat jí, že tu pro ni je.

Podobné pocity probíhaly i na druhé straně Evropy, respektive na jeho nejzápadnějším bodě. Portugalské líbánky Radka a Simony započaly a skoro i skončily slzavým údolím. Poprvé citlivý kurýr dojetím zaplakal při pohledu na atlantický oceán. Pro Simonu byla nekonečná modř asi tak vzrušující, jako cesta přeplněnou tramvají, a pochopila, že s Radkem vnímají určité věci odlišně.

Video: Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví! TV Nova

Jak odlišný a nesourodý pár jsou, zjistil Radek u lenošení na pláži. Zajímalo ho, co si o něm Simona myslí. „Vím, že jsem ti sympatickej, ale líbím se ti?“ zeptal se.  Po malé odmlce mu Simona odpověděla: „Líbí se mi tvoje tetování.“ Se zlomeným srdcem ze sebe vydral, že přesně proto si ho nechal udělat, pláží se rozhostilo ticho, které Radek po chvíli rozsekl dramatickým odchodem. Před kamerou Simona přiznala, že ji manžel bohužel nepřitahuje.

Svou bolest Radek neskrýval. Místo toho otevřel stavidla. „Asi to znamená, že mi záleží, co si o mně myslí. Je mi líto, že jediné, co se jí na mně líbí, je mé tetování. Takhle hloupě jsem se v životě necítil. Je to těžký. A ještě od někoho, na kom ti začíná záležet,“ poplakal si Radek. Flintu do žita a pomyslné rozvodové papíry na stůl ale zatím házet nebude. Už druhý den spřádal plán, jak se Simoně zalíbit. Začal shozením fotbalových náramků a koupí nového klobouku.

Zoufalství ze své nevěsty pociťoval i František, který ji překvapil obchodní příležitostí – v prostorách jeho bývalé kavárny by si mohla splnit sen. Místo nadšené reakce přišla ledová sprcha a František se opět přesvědčil, že život s Natálkou je a bude plný překážek především z její strany. „Natálka hodně dává na první dojem. Z mého pohledu to bohužel zavírá dveře. Bylo by možná hezčí si v klidu sednout a popovídat si, co by mohlo být, ale Natálka ani tuto debatu nepřipouští,“ svěřil se zklamaný František. Odpovědi na to, jak s manželkou pracovat, hledal u její přítelkyně, která mu ale příliš nepomohla.

Nálada v domácnosti se s jejím nočním příchodem po flámu ještě zhoršila. Na společnou večeři nedošlo, a když se ráno setkali v kuchyni, odsekla mu, že si nic nedomluvili. Své chování v průběhu dne ale přehodnotila a poslala Františkovi omluvnou textovku s vysvětlením, kde se večer toulala. A František, dobromyslný romantik, jí odpustil a za odměnu svezl na skútru.

VIDEO:Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána TV Nova

Fotogalerie
81 fotografií