Pavel sám sebe považuje za muže činu. Nových výzev se obvykle nebojí. Je vyučený kuchař a tomuto povolání se věnuje od svých osmnácti let. Nejprve pracoval v Čechách. Když mu bylo dvacet pět let, rozhodl se odejít za prací do zahraničí. Dvanáct let strávil v Německu, následně dva roky ve Švýcarsku. Protože žil dlouho v zahraničí, navykl si na seznamování přes internet. Je to podle něj jednoduší.

„Člověk může někomu prostě napsat třeba email a nemusí dlouho čekat na odpověď v podobě dopisu, který by mu doručil pošťák,“ řekl Pavel, který zřejmě nikdy nezkusil mnohem rychlejší způsob než e-mail a dopisy, a to randící aplikace. V digitální lásce ovšem vidí i velkou nevýhodu – lidé nejsou vždy upřímní. I to byl jeden z důvodů, proč zkusil své štěstí v pořadu, kde jsou do procesu zapojení odborníci a na faleš tu není prostor.

Video:Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Takhle si řekli "Ano" Štěpánka a Pavel TV Nova

Nedílnou součástí Pavlova života je dobré jídlo. Skrze něj se snažil zapůsobit na předešlé partnerky, kterým něco vlastnoručně uvařil. Jiné se pak snažil okouzlit na drinku nebo na kafi. U žen si nejvíc cení pravdomluvnosti a věrnosti. „Myslím, že by partneři před sebou neměli nic skrývat. Problémy by měli řešit především společně, a ne s někým cizím, za zády toho druhého,“ domnívá se Pavel, jenž by vedle sebe nestrpěl licoměrnou partnerku.

V pořadí druhý ženich novácké Svatby se považuje za upřímného a ochotného naslouchat a řešit problémy. „Se mnou většinou každý ví, na čem je. A také jsem dochvilný. Co je horší − občas bývám netrpělivý a moc neumím na věci čekat,“ práskl na sebe. Také doznal, že je hodně emotivní – to ostatně dokázal při prvním setkání se Štěpánkou, nad kterou se rozplýval a po výměně prstýnků ji vášnivě zulíbal.

VIDEO: Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled oddala druhý pár − Štěpánku a Pavla! TV Nova

Fotogalerie
103 fotografií