Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Herec, modelka i člověk od sponzora pořadu! Aktéři „Svatby“ se s kamerou nápadně dobře znají

/
  • Novomanželé ze Svateb se před kamerou leckdy už objevili.
    5. prosince 2020 ● 05:02

    Aktéři Svatby na první pohled nejsou žádná »béčka«. Ještě než se přihlásili do pořadu, dělali vše, aby se dostali před kamery.

    Na začátku všichni věřili, že se jedná o náhodně vybrané »smrtelníky«, kteří chtějí poznat tu pravou lásku, a ne využít kamery a stát se známou tváří. Místo toho teď například na povrch vyplouvá, že většina z nich o místo na slunci usilovala všemožně už dřív... Jediní showbyznysem »neposkrvnění « se zatím zdají podnikatel František Gebr (37), manažerka Štěpánka Hadenová (31) a učitelka z mateřské školky Petra Malíková (24).

  • 1.

    Radek Stöber (32): Ochotník a komparzista

    Málokdo by do plačtivého Radka řekl, že jeho snem byla divadelní prkna. „Po gymplu jsem se hlásil na umělecké vejšky, ale tam mě nevzali pro nedostatek talentu,“ přiznal Blesku kurýr. Zkoušel pak štěstí různě po komparzech a povedlo se mu si zahrát starostu v divadle. A zažil už i televizní kamery, a to v pořadu Nebezpečné vztahy na TV Barrandov. „Byl někde inzerát, že shánějí komparzistu, tak jsem se tam tenkrát přihlásil. Jako přivýdělek to bylo fajn,“ vysvětlil Blesku Radek.

  • 2.

    Natália Mykytenko (23): Hosteska a modelka

    Už po odvysílání prvního dílu, kde si Natálka vzala Františka, začali diváci spekulovat, že se do pořadu přihlásila s vedlejšími úmysly. A možná měli pravdu. Krásná blondýnka se živí také jako hosteska a fotomodelka, takže se v pořadu hezky zviditelnila. Otevřela se jí také cesta k placené spolupráci s různými firmami, které přes sociální sítě mocně propaguje.

     

  • 3.

    René Vrábel (28): Muž mnoha profesí

    Herec, tanečník, fotograf nebo model, to vše je akční fitness trenér René. Nebo alespoň byl, když ještě žil v Anglii. Určité herecké sklony a předvádění mu nelze upřít ani v pořadu, kdy přivádí svou manželku Petru k šílenství.

  • 4.

    Simona Míková (29): Holka od sponzora

    Oblíbená kráska, která u diváků vede především svou upřímností, se zapomněla zmínit, že pracuje jako manažerka u hlavního partnera pořadu. A to mnohé diváky štve a poukazují na protekci. „Účastníci pořadu byli vybíráni experty na základě přihlášky do veřejného castingu. Obchodní jednání byla vedena striktně odděleně od výroby programu,“ sdělila Blesku PR koordinátorka TV Nova Jana Lohrová.

  • 5.

    Pavel Dlesk (38): Plašil ptáky na Barrandově

    VIDEO: Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo!

    Video
    Video se připravuje ...

    Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo! TV Nova

    Fotogalerie
    81 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

Inka: Jak hluboko a kam až dokáže člověk klesnout kvůli penězům ?! Ztratí hrdost, čest, svědomí...a udělá před světem ze sebe kre..téna ?!

(05. 12. 2020 17:09)

miroslava13: všeobecně se dá říct, že v tv už není moc toho, na co koukat. některé trochu koukatelné filmy dávají v pozdních nočních hodinách a jinak nic. ani nova ani čt ani prima a o barrandovu ani nemluvím. je to stokrát omílané nic, které se furt opakuje.

(05. 12. 2020 11:43)

blamal: Nova klesa treti kosmickou na uroven zumpy TV Barrandov. Nekoukatelna ubohost.

(05. 12. 2020 09:50)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy