Hodiny dřiny, cvičení, posilování a všeho možného rýsování svalů, kromě toho zdravá strava a další různá omezení. To vše podstoupila Iva Pazderková, aby mohla poměřit síly s dalšími svalovkyněmi na soutěži Bikini fitness.

V neděli konečně došlo na den D, ovšem samotnému vystoupení předcházela řada příprav. Iva vstávala ráno už někdy kolem páté, upravovala si vlasy a líčila se, než vyrazila na místo. 

Tam se sešla s trénérem Jakubem Prchalem, který jí pomáhal se dostat do formy. „Tak to mám za sebou, byl to úžasný zážitek, myslela jsem jednu chvíli, že omdlím. Byly tam nádherné holky, já vůbec nevím, co mám říct, jsem hnedka plakala,“ svěřila se Pazderková na instastories, když měla to nejhorší za sebou.

VIDEO: Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc! David Turek, Jan Jedlička

Pak si ještě vyslechla ortel poroty a s dojetím zjistila, že měla velký úspěch. „Bylo nás osmnáct (později opravila, že sedmnáct) a my máme desáté místo. Je to sakra dobrý,“ radovali se s trenérem z výsledku, který je obdivuhodný už vzhledem k tomu, že stand-up komička soutěžila poprvé. Ostatně do soutěže ji »uvrtal« Václav Noid Bárta (39), který si svou premiéru odbyl loni a nedopadl zdaleka tak zářně. Přesto vyrazil zkoušet štěstí i letos. Iva tak fanoušky prosila, aby fandili i jemu.

„Můj drahý kamaráde, za to, jaký jsi borec, parťák, za to, že ukazuješ světu, že mít vysoké cíle a snít odvážně je možné. A že je možné to všechno naplnit. Bez tebe by mě nenapadlo se vydat na cestu za téměř nemožným,“ děkovala Václavovi a nezapomněla ani na další, kdo jí pomohli.

„Bez tebe bych se nikdy nedozvěděla o mé vnitřní Xeně a nikdy by mě nenapadlo, že se i tím nejtvrdším tréninkem můžu prosmát,“ vzkázala Pazderková trenérovi a zmínila dokonce i svého partnera Hynka. „Děkuji, Hynku, za to, jakou jsi mi láskyplnou oporou, za to, že nepochybuješ, a za Tvou trpělivost. Miluji Tě.“ Na oslavu si hned po soutěži zajela do restaurace a vychutnávala si místní lahůdky. Dočasně si prý zase může oddechnout.

VIDEO: Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta: Už konečně vycházím se všemi EX! Třetí dítě bude Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
68 fotografií