Během karantény na sobě Iva Pazderková pořádně zapracovala, se stand-up komičkou jste si ostatně mohli skoro každé ráno zacvičit na instagramu a získat její know-how pro vyrýsované tělo a pořádné bicáky, kterými se pyšní.

A že se nemá za co stydět, předvedla i o víkendu, když se s přítelem vydala na nudapláž u Kamencového jezera v Ústeckém kraji. Počasí línému opalování na osušce nepřálo, což Pazderková stejně neměla na pořadu dne – chtěla se pořádně otužit. Inspirovala ji k tomu nejznámější odvážná otužilkyně u nás.

Eva Holubová je nejen fenomenální herečka, úžasná režisérka a fantastická umělkyně obecně. Je především jednou z nejinspirativnějších žen, jaké jsem kdy poznala, a otužilkyně,“ napsala Pazderková k fotografiím, kde nesměle, přesto odhodlaně vstupuje do ledové vody tak, jak ji pánbůh stvořil.

„Evi, dnes jsem už podruhé ponořila své bolavé tělo do studené vody, s myšlenkou na tebe, za chladného počasí a hlasitého smíchojekotu. A nejen to! Bylo to moje první koupání na nudapláži v životě,“ přiznala herečka a vzápětí dodala, že s partnerem vychytali den bez čumilů – pláž měli celou jen pro sebe. Sérii snímků zakončila odvážným selfie, na němž s úsměvem na tváři a prsy zakrytými dlaní pózuje před jezerem.

VIDEO: Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií