V rámci karantény televize Prima společně s divadlem Studio DVA odstartovala ve středu večer zábavný pořad JSME S VÁMI s podtitulem A JE TO PRIMA!, v jehož prvním díle živě přímo z pražského divadla účinkovali v zábavné talkshow Eva Holubová, Bob Klepl (63) a Monika Absolonová (44). Všichni tři během vysílání odpovídali na divácké dotazy, přičemž jeden z nich byl směřovaný na legendární erotickou scénu z filmu Pelíšky, ve kterém Eva Holubová a Jaroslav Dušek měli „tiše a rychle – hlavně rychle“ souložit. Zvídavou divačku zajímalo, jestli tato scéna byla předem nazkoušená, a proto se herečka na tohle téma neváhala otevřeně rozpovídat.

„Nebylo to vůbec nazkoušený předem. To bych už pak asi před kamerou nedala. Točilo se to na první dobrou. Bylo to tak, že když jsme si to četli a bylo ve scénáři napsáno, že si Saša Mašlaň zatančí s učitelkou Evou a vypijí láhev vína a odeberou se do ložnice a pár teček... tak jsem se ptala režiséra Jana Hřebejka, co to znamená těch pár teček a on mi odpověděl, že přece mám děti, tak vím. Tak jsem říkala, že mi jde o to, kam až chce zajít. A Hřebejk říkal, že záleží na tom, kam je pustím a Jarda Dušek pohotově řekl: Já půjdu jenom na krajíček...,“ popsala pořadu Holubová, jak probíhaly v roce 1999, kdy se Pelíšky natáčely, přípravy.

„To mě trošičku zarazilo a když přišel den D, tak jsem si vzala doma dvoje spoďáry, protože jsem si nebyla jistá, jestli ty jedny ze mě neserve. Říkala jsem si, že když bude rvát i ty druhý, tak že to bude muset stopnout,“ přiznala Eva strach z Duškovy až moc autentické realizace erotické scény.

„Ještě předtím, než jsme na tu scénu šli, Jarda si tam už chystal ten gauč, skákal tam a já jsem si říkala: Tak takhle, Holubko, bude za chvíli rajtovat na tobě... Tak jsem ještě doběhla do šatny, narvala jsem na sebe stahovačky, co tam měla kolegyně a Dušek mě uklidnil a řekl: Neboj se, mám kondom,“ popisuje komický děj za kamerou herečka. „Já už jsem pak neřekla nic z toho textu, všechno to byla čirá improvizace, všechno, co jsme říkali, všechno!“

VIDEO: 10 chyb, kterých jste si nevšimli ve filmu Pelíšky

Video
Video se připravuje ...

10 chyb, kterých jste si nevšimli ve filmu Pelíšky Blesk

Fotogalerie
55 fotografií