Přestože herečka Eva Holubová působí na první pohled jako žena bezstarostná, kterou jen tak něco nerozhodí, ve skutečnosti se trápí. Dokonce tak moc, že má kvůli tomu těžké spaní! „Dnes mne probudila bolest hlavy, oči plné slz a palčivá touha nechat se vřele a upřímně obejmout. Mám absťák po přítelkyni, se kterou si denně voláte, případně se vídáte, zajdete na kafíčko, zmrzku nebo na oběd. Řeknete si o všech křivdách, ať těch, co jste napáchali vy, či byly spáchány na vás…“ svěřila se na instagramu.

Zkrátka jí chybí důvěrná kamarádka, tedy „někdo, s kým můžete i mlčet, plakat na rameni, nehorázně se smát a on bude vědět. Mám takové, jsou to muži, ale já toužím po ženském elementu.“

Její smutek pramení i z faktu, že hraje v divadelní hře Baronky, která pojednává o přerodu vztahu pracovního v přátelský. „I to má své opodstatnění, že se mi stýská po pravidelném a hlubokém vztahu se ženou!“ dumá herečka, která si získala srdce diváků v hořkých komediích Pupendo nebo Pelíšky.

„Máte nejlepší kamarádku, která vás zná nazpaměť a vy zase ji? Já ne. Je to moje vina, neboť přátelství je květinka, která potřebuje čas a pravidelné zalévání. Mám uskupení žen, sester, naše Podvazkové hnutí, ale i to zanedbávám…“

Nejlepší přítelkyně, kterou kdy měla, bohužel zesnula. „Zemřela v den mého křtu. Znamení? Možná ano. S věkem si uvědomuju, jak je samota bolavá a zbytečná. Netoužím po společnosti, kde kolem vás padají vtipné či nudné fráze. Toužím po přátelství, spojenectví, solidaritě,“ stýská si umělkyně.

„Během života často svou vinou kamarádky ztrácíme: Kvůli práci, dětem, chlapům, je těžké navazovat. Taky se měníme. Priority se často přesouvají. Okolo šedesáti ale dochází k určitému přerodu. Prozření. Jenom jsem zatoužila po pohlazení, ať si ho zasloužím či ne.“

Jak se ukázalo, mnohým svým followerkám (kterých má na této sociální síti úctyhodných 122 tisíc, což je na české poměry skutečně vysoké číslo) mluvila z duše. Našla se nejedna dáma, která by každé slovo této herečky podepsala, a to dokonce i z řad celebrit.

Například herečka Jitka Schneiderová (46) reagovala stručnými slovy „svatá pravda“ a neméně byla dojata vyznáním držitelky Českého lva za vedlejší roli ve filmu Ene bene také bavička a zpěvačka Iva Pazderková (39). „Ach Evi, tolik Ti přeji, ať ji brzy potkáš. A tolik ti děkuji za připomenutí mého štěstí, že ji mám,“ napsala jí.

VIDEO: Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video
Video se připravuje ...

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
60 fotografií