Není k sobě až přespříliš sebekritická? Herečka Eva Holubová, která si získala srdce svých příznivců nejenom hereckými výkony na televizních obrazovkách, plátnech kin či na prknech, která znamenají svět, ale také svou otevřeností a humorem na instagramu, totiž na internetu sdílela svou fotku jenom v plavkách, kde nepříliš pozitivně zhodnotila svou postavu. Vzdor chladnému počasí se jako správný otužilec vrhla do vody a dopřála si „krásnou koupačku“ – přestože si zároveň postěžovala, že jí ten zážitek kazí „smrádeček – rybina“.

A nejenom to! Není spokojená ani s tím, jak zrovna nyní vypadá. „Musím začít běhat! A zhubnout!“ posteskla si Holubová s hořkou vzpomínkou na dobu před pěti lety, kdy podle svého názoru vypadala takhle obnažená podstatně lépe. To se ale fotila na dovolené na své milované Sicílii, kde vlastní dům, zatímco nyní její životosprávě nedobrovolné koronavirové prázdniny nikterak pozitivně nepřispěly. „Vypadám jako bedna, kysna, a je to nezakrytelný. To se můžu stavět jako Ivana Trumpová, ty kila nám to nezakryje,“ vtipkovala herečka, která se vskutku nechala vyfotit v málem modelkovské póze.

Rovněž prozradila, co jí v těchto nelehkých časech drží v dobrém rozmaru: „Kolem toho koronaviru je teď tolik spekulací, že se bojím, že mi to sežere mozek. Polopravdy jsou pro nás laiky nebezpečný, musím si proto zaměstnat svou mysl něčím, kde nemůžu úplně zblbnout. Soustředit se na práci a na hubnutí + zlepšování kondice + pokračování v otužování = posilování imunity,“ vypočítává sympatická herečka, která se už společně se svými hereckými kolegy z veleúspěšného seriálu Slunečná už zase pustila do natáčení. Kvůli pandemii viru covid-19 se totiž museli všichni na nějaký čas rozloučit s kamerami.

Místo nějakého „body shamingu“, tedy kritiky jejího těla, kterou nejspíš Holubová očekávala, se však dočkala celé řady pochvalných komentářů. „Jsi neskutečná, Evi!“ napsala jí například obdivně herečka Alice Bendová (46), a nebyla sama. „Jste úžasná, vypadáte spokojeně,“ jásaly i další hereččiny fanynky, které zároveň žasly i před Evinou otužilostí. „Dnes se stále jede trend mládí a štíhlosti a na ostatní věci se nehledí. Jste krásná žena, a když z vás vyzařuje to vnitřní světlo, tak žádné hubnutí nepotřebujete. Jste pořád šťabajzna.“ S těmito slovy nelze nesouhlasit – vždyť kdo by rok po šedesátce nechtěl působit takhle svěže a vitálně?

VIDEO: Eva Holubová během koronakrize: Nechceme milodary. Zeman nás posílal do důchoďáků, nechte nás pracovat pro diváky!

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová během koronakrize: Nechceme milodary. Zeman nás posílal do důchoďáků, nechte nás pracovat pro diváky. 

Fotogalerie
77 fotografií