Do sportu se herečka a stand-up komička musela pořádně nutit, ale nakonec to zvládla a sportuje pravidelně. Ono během povinného sezení doma toho moc dělat nejde a člověk se dokope i k činnostem, z nichž se mu občas dělá až nevolno. Měsíce tvrdé dřiny Pazderkové přinesly své ovoce, změnila se k nepoznání.

„To půjde,“ napsala k fotografii, na níž pózuje jako Schwarzenegger a sledujícím ukazuje nakynuté buchty. Ti se nad Ivinou postavou bikini fitnessačky rozplývali. „Ty kráso, takový břicho chci taky. Jsi dobrá!“ chválila její proměnu jedna slečna. „Pocem, kamdeš, pecka!“ napsal další fanoušek. „To musí být pěkná šlupa, když někomu přilítne,“ okomentoval její pulzující bicáky třetí fanda.

S vyrýsovaným tělem jí pomohl také osobní trenér, ostatně s ním během karantény rozjela cvičení doma v rámci projektu TV IVA a hodinku denně lidem ukazovala, že to jde i bez fitka a se svou vlastní váhou.

„Já vím, že výmluv se v korokaranténě dá překvapivě najít ještě víc než jindy. Ale naopak právě teď je ten správný čas se začít o své zdraví starat ještě víc než dosud. Záda dostávají zabrat u těch internetů, hlava dostává zabrat nejistotou a obavami, zadek a pupík dostávají zabrat lednicí konstantně dostupnou. A imunita dostává zabrat tímhle vším dohromady. Tak ji posilujte nejenom pilulema vitaminovejma, ale hlavně pravidelným pohybem!“ pobídla domácí povaleče.

VIDEO: Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií