Na rozdíl od mnoha hvězd divadelních prken, které se kvůli nařízení vlády, jež omezila všechny společenské akce, ocitly ze dne na den bez práce, si například herečka a bavička Iva Pazderková stěžovat nemůže. Dokonce se zdá, že je o ní slyšet daleko více než předtím! Nejprve ohlásila svou talk show, kterou má společně s Adélou Elbel (38), na Mall TV, nyní se společně s rockerem Václavem Noidem Bártou účastnila prvního živého vysílání z Hudebního divadla Karlín. A zájem o tuto kulturní událost předčil veškerá očekávání!

„Váš včerejší zájem o pořad byl obrovský! Dokonce tak, že to nezvládl server a stránky ‚spadly‘. Za to se moc omlouváme, i pro nás je to nová zkušenost,“ hájili se na sociální síti sami pořadatelé. „Dnes děláme spolu s IT odborníky, správci a administrátory webu maximum pro to, aby se situace neopakovala,“ dušovali se. I pro ně byl jistě tento enormní úspěch příjemným překvapením, a tak dodali doporučení, jakým předejít podobným situacím: „Nenechávejte prosím zalogování na naše stránky na poslední chvíli.“

Charitativní projekt „Hudební divadlo Karlín Živě“ navíc slibuje, že výtěžek z projektu, který tvoří dobrovolné příspěvky za sledování streamu, bude primárně použit na nákup zdravotnických potřeb a materiálu pro seniory v léčebnách dlouhodobě nemocných, v seniorských domovech a v domovech s pečovatelskou službou. Rozdělování pomoci prý bude v jednotlivých krajích koordinováno s radními pro sociální péči. A to je rozhodně chvályhodné: Nejenom že se uspokojí potřeby lidí dychtících po kulturním vyžití, ale zároveň to prospěje dobré věci!

VIDEO: Vašek Noid nemá ještě dost: Další dítě? Dvě dcery mu nestačí

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid nemá ještě dost: Další dítě? Dvě dcery mu nestačí 

Fotogalerie
36 fotografií