Představitelka doktorky Zdeny Suché z Ordinace v růžové zahradě 2 je, stejně jako zbytek herců, nyní v podstatě bez práce a čas tráví především doma s rodinou. Na instagramu se pochlubila i společnou procházkou po lese. „Cesta z města. Kam chodí slunce, nechodí lékař,“ připsala ke snímku.

Na něm je s manželem, skladatelem Petrem Maláskem(55), a jejich synem Petrem. Tomu už je přes dvacet let a je z něj už dávno dospělý chlap. Možná právě proto Morávková neodolala a zveřejnila zanedlouho další fotku, kde tomu tak ještě nebylo.

Pochlubila se totiž snímkem z Thomayerovy nemocnice, kde ona a její muž drží Péťu, tehdy ještě malé miminko, v náručí. „Šťastná trojice. První fotka,“ zavzpomínala herečka na instagramu. Rázem jí v komentářích všichni skládali hold, jak se skoro nezměnila a i po více než dvaceti letech vypadá stále nádherně. „U vás snad roste a stárne jen syn, vy jste oba úplně stejní,“ podivoval se dokonce kdosi. A skutečně, právě na Petrovi je nejvíc vidět, jak rychle čas utíká.

„Strašně to uteklo, pamatuju si, jak jsi říkala ve Vladislavce v kostymérně, že jsi v tom,“ posteskla si Danina kamarádka Jitka. Ta jí dala za pravdu a přiznala, že ji zná dokonce déle než Petra. Čas neúprosně běží a možná teprve teď, když Dana není v jednom kole, se na to může zaměřit.

VIDEO: Dana Morávková prozradila, co s manželem i po 23 letech vztahu nejraději dělají! 

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková prozradila, co s manželem i po 23 letech vztahu nejraději dělají! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
51 fotografií