Představitelka sestřičky Pantoflíčkové z Ordinace v růžové zahradě si vypůjčovala od kolegů a známých téměř pět milionů korun. Byli mezi nimi i Dana Morávková s Petrem Maláskem (55).

„Protože jsme s manželem blbí, chtěli jsme jí pomoct, ale věřte tomu, že jsme teď vyléčení,“ okomentovala to pro Aha! představitelka doktorky Zdeny Suché s tím, že si není jistá, jestli aspoň něco ze svých peněz uvidí.

Veronika se totiž do splácení dluhů neměla celé roky. Pak Daně svitla naděje – Gajerová vyhlásila osobní bankrot a vyfasovala splátkový kalendář. Jelikož ale doložila velmi slabý výdělek 17 500 Kč měsíčně a sesypala se na ni spousta věřitelů, úřady jí přikleply velmi nízké splátky... Mezi 38 lidí bude herečka každý měsíc dělit jen 6308 Kč.

A stejně špatně to pro Morávkovou vypadá i s vymáháním honorářů, které jí dluží producenti zkrachovalého muzikálu. „Myslíte, že to má smysl?“ odpověděla Morávková na otázku, proč zatím nepřihlásila svou pohledávku ve výši takřka 70 000 Kč do insolvenčního řízení s agenturou Nogup. „Dluží všem!“ prohlásila naštvaně. A když jí Aha! připomnělo, kolik úřady vyměřily platit Gajerové, povzdechla si jen: „No právě...“

Těmhle naletěla

Agentura Nogup, kterou vlastní Jiří Jurtin (43) se svým společníkem Fawadem Nadrim (51), dluží zhruba 160 milionů korun. Oprátku jim kolem krku utáhl muzikál Tři oříšky pro Popelku. Už za dva měsíce po premiéře vyhlásili, že jsou na mizině a představení odpískali.

Nejenže doteď dluží Kongresovému centru přes milion na nájmu, ale peníze od nich neviděli ani mnozí herci. Své nevyplacené desetitisíce teď žádá Milan Šteindler (62), Karel Heřmánek (72), Jana Švandová (72) a další. Producenti nezaplatili ani hasičům, kteří pro ně zajišťovali první pomoc a zdravotnické služby.

VIDEO: Dana Morávková prozradila, co s manželem i po 23 letech vztahu nejraději dělají!

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková prozradila, co s manželem i po 23 letech vztahu nejraději dělají! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií