Že jste o Nele ještě neslyšeli? Neexistuje. Brněnská podnikatelka je nyní slavnější, než když v roce 2012 přežila hotelové orgie. Ani tehdy, ani teď se nejedná o slávu v pozitivním smyslu slova. Koronavirovou krizi totiž využila ve svůj prospěch a začala prodávat předražené dezinfekce a roušky ze starých kabátů vyšlých z módy. A bohužel, hojný počet zoufalých, po ochraně před viry toužících občanů na lep skočilo a vsypalo Slovákové do kasičky nějaký ten milion... nebo deset.

Teď se brňenská podnikatelka dusí pod náporem storen od nespokojených zákazníků, kterým buď nic nepřišlo, nebo to bylo vadné, neshodovalo se to s popisem, nepřišla jim faktura, potvrzení o platbě, nebo je nebavilo čekat, až Nela najde za skříní sedm let neprodané bikini a ušije jim z jednoho košíčku ústenku.

Nekalé obchodní praktiky daly vzniknout desítce výsměšných stránek, které od zákazníků sbírají stížnosti a veřejně cupují blonďatou obchodnici se strachem. K obyčejným lidem se nyní přidaly i známé osobnosti.

Kromě Domenica Martucciho (43), který se nechal napálit a do dnešního dne neviděl zaplacené zboží, se do situace zapletla i Veronika Arichteva. Ta si sice nic nekoupila, protože proč by taky, ale neskrývala své znechucení. „Ano, stovky lidí šijí roušky od rána do noci a dávají je tam, kde jsou nejvíce potřeba. A tahle pindulína je prodává. Stejně jako gely na ruce. Nemám slov, chce se mi z tebe zvracet. A ne proto, že jsem teď sežrala špekáček,“ napsala do příběhu na Instagramu.

Nevole vlivnějších osob, ba dokonce kolegů, by mohla Slovákovou poprvé za její kariéru přinutit k napravení chyb namísto urážení lidí, kteří jí svým strachem přispěli na novou jarní kolekci od Gucciho, z níž možná při příští pandemii vytvoří další várku cenných ochranných prostředků.

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií