Od jara se Hanka Kynychová potýkala už s druhým uzavřením svého fitness centra. Vládní nařízení vzhledem ke koronaviru jsou neúprosná, ale placení nájemného rozhodně nepočká. 

„Městská část mi vyšla vstříc, můj muž bude žádat o některé dotace, které jako podnikatelé můžeme na nájem dostat, protože kdyby tohle nebylo, tak tady žiju na dluh. I když jsme včera otevřeli, tak jsme se doma předběžně dohodli, že letošní Vánoce nebudou o dárcích. Holky si napsaly Ježíškovi, ale budeme to muset osekat. Mám strach z třetí vlny, a to už bych nemusela mít na nájem," svěřila se Blesku cvičitelka. 

VIDEO: Hana Kynychová: Žiju ve strachu! Nevím, jestli zůstanu finančně soběstačná

Video
Video se připravuje ...

Hana Kynychová: Žiju ve strachu! Nevím, jestli zůstanu finančně soběstačná Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Je mi to líto kvůli holkám, ale opravdu se nechceme dostat do dluhů, to už jsme jednou zažili a není to vůbec příjemné. Raději se letos přiškrtíme a příští rok se nám to vrátí,“ míní Hanka, která se snaží myslet rozumně, ale i jí leckdy přepadají úzkosti a strach, zda se po těch uzavírkách klienti vrátí do jejího fitka. 

I přestože sama bojuje s existenčními problémy, tak stále myslí na ty, kteří jsou na tom ještě hůř nebo nemají dobré rodinné zázemí. Její nadační fond každý rok pořádá akci Dopisy Ježíškovi. 120 dětí si o něco napsalo Ježíškovi, jejich přání jsou na stromě umístěném v Europarku Štěrboholy a kdokoliv jim jejich přání může splnit. 

VIDEO: Cvičitelka Hanka Kynychová: Cvičení není jen o pohybu, ale i oblečení! V tomhle ve fitku zazáříte

Video
Video se připravuje ...

Cvičitelka Hanka Kynychová: Cvičení není jen pohybu, ale i oblečení! V tomhle ve fitku zazáříte Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií