Moderátor s manželkou Gabrielou (20) covid před nedávnem prodělali, naštěstí s lehkým průběhem. „Ztratili jsme čich, částečně i chuť, já měl čtyři dny teplotu, která by se dala nazvat horečkou, extrémně mě bolela hlava, byli jsme oba hodně unavení… Ale fakt to nebylo nic, co by se nedalo vydržet, ještě mi nebylo ani čtyřicet, tělo se s tím poměrně snadno vypořádalo,“ popsal v rozhovoru, který v pátek přinese Blesk tv MAGAZÍN.

Mohlo by se zdát, že když on sám zvládl virus v podstatě bez problémů, přidá se taky na stranu těch, co ho bagatelizují. Opak je ale pravda. „Uvědomil jsem si kvůli tomu, že kdyby se takhle cítili mí nejstarší nejbližší nebo třeba kamarádi, kteří mají plicní problémy, zřejmě by to zdaleka tak v pohodě nebylo. Věděl jsem, že je v žádném případě nesmím ohrozit, a došlo mi, že to opravdu nelze brát na lehkou váhu,“ dodal.

VIDEO: Liborovi Boučkovi záhadně otěhotněly kolegyně v týmu

Video
Video se připravuje ...

Liborovi Boučkovi záhadně otěhotněly kolegyně v týmu David Turek, Jan Jedlička

Mnozí by si mohli pomyslet, že se to slavnému moderátorovi snadno mluví, když si žije jako v bavlnce, je jednou z hlavních tváří CNN Prima News, a nepřišel tak o své astronomické příjmy. I to ale Bouček vyvrátil. „Finanční rezervy mám, ale to, že mě diváci vídají denně v televizi, taky neznamená, že se mě současná situace nijak nedotkla,“ popisuje a vypočítává dopady.

„Moje příjmy se propadly o desítky procent, odhadem o sedmdesát. Protože největší část mých příjmů tvoří moderování velkých akcí a ty teď logicky nejsou. Nechci si stěžovat, nemám na to nárok, stále mám práci. Jen chci ilustrovat situaci,“ vysvětlil s tím, že ani příští rok nedoufá ve zlepšení. „Jestli se vůbec někdy dostaneme zpět na úroveň roku 2019, může to trvat i pět let. Mám zodpovědnost za dvoučlennou rodinu, takže i já se musím uskromnit,“ dodal.

Velký rozhovor s Liborem Boučkem už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU

● Nová role pro Lukáše Vaculíka: Řeší šikanu a vraždy ve školách

● Jak nejlepší zpěváci prožívali divokou show Zlatá maska?

● Nebezpečné expedice ředitele pražské zoo Miroslava Bobka

VIDEO: Manželé Boučkovi na plese: Tancovali jsme spolu jen jednou v životě

Video
Video se připravuje ...

Manželé Boučkovi na plese: Tancovali jsme spolu jen jednou v životě Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií