Jeho kariéra nabírá na ještě větších obrátkách. „Když jsem před třiadvaceti lety jako návštěvník s údivem sledoval dění v atlantské centrále CNN, ani bych si netroufl snít o tom, že se jednoho dne můj osud s touto značkou pracovně spojí,“ přiznal jeden z nejvytíženějších českých moderátorů.

„Přijmout nabídku vytvářet ranní vysílání CNN Prima News a provázet jím, je pravděpodobně největší výzvou mé kariéry. Chci zúročit svou téměř dvacetiletou praxi jak v rádiích, tak v nejrůznějších televizních pořadech, a být tak divákům nejlepším ranním společníkem na televizním trhu,“ svěřil Bouček.

Pro toho Prima představuje domovský televizní přístav, její diváky už provázel třeba reality show Vyvolení, vědomostní soutěží Máme rádi Česko nebo českou verzí Pevnosti Boyard, roli měl i v seriálu Krejzovi...

Ranní ptáče

Nově ale bude muset vstávat do práce ještě za tmy. V nejmodernějším zpravodajském studiu ve střední Evropě bude totiž moderovat a připravovat ranní vysílací blok. „Jsem přesvědčen, že Libor Bouček bude významnou posilou týmu CNN Prima News. Jeho nadšení pro kvalitní zpravodajství v kombinaci s obrovskou televizní zkušeností mě přesvědčilo, že je ideálním kandidátem,“ řekl Blesku generální ředitel skupiny Prima Marek Singer. Přesné datum startu CNN Prima News zatím není známo. Předpokládá se ale, že vysílat začne do konce letošního března.

Fotbal si prosadil

Nová televizní příležitost donutila Boučka k odchodu z Evropy 2, kde včetně doby v žoldu sesterské Frekvence 1 strávil dlouhých 15 roků. Řešit ovšem musel ještě svůj další televizní job, a to na sportovní O2 TV, kde po večerech s gustem moderuje studia k zápasům fotbalové Ligy mistrů. A podle informací Blesku bude moderovat i dál, setrvání u fotbalu bylo prý jednou z jeho hlavních vyjednávacích podmínek.

VIDEO: Potřetí ženatý Bouček promluvil o dětech! Příbuzné tím asi nepotěší.

Video
Video se připravuje ...

Potřetí ženatý Bouček promluvil o dětech! Příbuzné tím asi nepotěší. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií