„Všechny vás zdravím, mám za sebou další afterparty na Evropě 2, afterparty, která pro mě byla výjimečná, protože na nějakou dobu byla definitivně poslední. Je to tak, prostě a jednoduše se v pondělí neuslyšíme,“ oznámil Libor na videu zveřejněném na instagramu Evropy 2.

 „Mrzí mě, že ztratím vás coby svoje posluchače, že nebudu mít přímý kontakt, ale člověk si z toho musí brát i výhody,“ doplnil s tím, že hodlá rádio, které označil jako „nejsvobodnější v zemi“, nadále poslouchat. 

„Děkuji za přízeň trvající 15 let. Ten čas je neuvěřitelný svědek toho, co člověk dělá,“ posteskl si Bouček a pochválil tým, který právě opouští. „Jednoho dne se vrátí,“ slíbil ale. „Jsme moc rádi, že jsme tě měli v týmu. Ať se ti daří!“ vzkázala mu jeho nyní již bývalá domovská stanice.

Na vlastním instagramu se pak moderátor, který uvádí na Primě například soutěž Máme rádi Česko, pořádně rozepsal: „Byla to jízda. 15 let. Absolutně svobodná a bezstarostná práce, na jejímž konci byli ti nejlepší posluchači. Byl to nespočet silnejch okamžiků, smíchu, trochy slz, pořádnej objem emocí. Chvíli jsme byli jedničkou na trhu, ale jsem přesvědčenej, že skoro pořád jedničkou srdcí. Aspoň tak vnímám ty tisícovky ohlasů.“

Připomněl i to, co všechno během této éry zažil a vzpomněl na kolegy, například Patrika Hezuckého (49), Pavla Cejnara (43), Lucii Černou, za svobodna Šilhánovou (38), ale i Zorku Hejdovou (29) a další. „Na začátku jsem byl čtyřiadvacetiletý ucho a odcházím jako devětatřicetiletej mladíček,“ zhodnotil vtipně Libor.

VIDEO: Libor Bouček si missku vzal za manželku! Jakou radu má pro ty nezadané?

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček si missku vzal za manželku! Jakou radu má pro ty nezadané? Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií