Svůj velký den chtěl sice moderátor utajit, tak úplně se mu to ale nepodařilo. Podle informací Blesku si totiž s modelkou Gabrielou Bendovou (27) řekli své »ANO« během obřadu na Okoři již v sobotu ve 14 hodin odpoledne.

Pár si místo ke svatbě vybral opravdu skvostně, nejenže jim nechybělo romantické prostředí hradu Okoř, ale kromě toho soukromí a bezpečí svatebčanů hlídala i najatá ochranka. Ta se ostatně při příjezdu nevěsty v krásných a dlouhých bílých šatech postarala o to, aby ji nikdo neobtěžoval.

Zázemí pro hosty i následnou velkou hostinu měli ale o kousek dál - v obci Malé Číčovice vzdálené jen pouhý kilometr od zříceniny. Pěšky se tam dá dojít zhruba za 15 minut a autem trvá cesta jen asi 3 minuty. V penzionu v Číčovicicích novomanželé oslavili svůj vstup do manželství, podobně jako to před lety učinili Jakub Prachař (35) s manželkou Agátou(34). 

Ostatně Jakub nechyběl ani tentokrát a Liborovi na svatbu dorazil mezi prvními. Pogratulovat dvojici přijela také Jiřina Bohdalová (88). Dále nechyběli moderátorka Lucie Šilhánová (38) i její kolegové z Evropy 2 Leoš Mareš (43) či Patrik Hezucký (49) s těhotnou manželkou. Dorazila také modelka Nikola Buranská (27). Půvabné družičky měly všechny šaty laděné do tónů zelené.

Boučkova slova plná lásky

Novopečený ženáč se na sociální síti již pochlubil s radostnou novinkou, sdílel společnou fotku s Gabrielou a připojil i procítěný vzkaz: „Rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. V pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná LÁSKA muže a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. Rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ní bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí. ostatně je to rodina, co tvoří obce, města a země po tisíciletí.“

A nevím, jestli jako současníci bychom to měli měnit. Jsem nadšen, že jsme dnes za účasti těch nejbližších mohli být prohlášeni za manžele. Bylo to dojemné, veselé, rodinné, jídla bylo dost a oficiálním parterem a podporovatelem byly rodiny, ze kterých jsme vzešli. Nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí, neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty. Cesty, která nemusí být vždy dlážděná a z kopce. Víme to oba. ale i tak - držte nám palce. láska je ta největší síla světa. Boučkovi. Ode dneška,“ dodal na instagramu Bouček a jménem svým i své ženy všem poděkoval. 

Zatímco pro nevěstu, finalistku České Miss 2014, se jedná o první veselku, Libor už má přece jen větší zkušenosti. Poprvé se po půlroční známosti oženil v roce 2006 s Mariannou Ďurianovou (42) při okázalém obřadu na zámku Lednice. Ovšem po necelých pěti měsících pár oznámil rozchod. Podruhé se Bouček oženil s tenistkou a právničkou Janou Hlaváčkovou (38). Svoji byli v letech 2009 - 2013. 

VIDEO: Libor Bouček nerozumí světu sociálních sítí, ale chtěl by se to naučit!  

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček nerozumí světu sociálních sítí, ale měl by se to naučit! Martin Balcar, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
154 fotografií