Zatímco jeho dvě předchozí manželství se mediálně proprala ze všech stran, tak málokdo tuší, že Libor Bouček před několika měsíci svou partnerku, finalistku České Miss, požádal na Havaji o ruku. 

Měl jsem naplánovaných několik variant, ale vždy do toho něco vlezlo. Pořád jsem Gábi vodil na předem vybraná místa s prstenem v kapse a lahví šampaňského v batohu, ale pořád to nebylo ono. Až jsme vylezli na kopec, kde jsme byli sami, úplně vyřízený, a tam se to stalo," svěřil se v limuzíně Blesku od společnosti AAA Auto moderátor.

Zatímco Libor zásnuby dramatizuje a tvrdí, že to chtěl jinak, Gábina na to vzpomíná jako na velmi romantické gesto a s radostí řekla ANO. Bouček už loni požádal Gábiny otce o svolení ke sňatku a vše skončilo mejdanem na vinici a posléze ve sklípku.

Kdy do toho snoubenci praští? „Určitě to bude do listopadu. Až skončím práci na festivalu, tak jedeme na dovolenou do Itálie, a pak asi začneme něco plánovat," naznačil Libor. Bývalá modelka začala jako produkční pracovat na Evropě 2 a je nadřízenou svého nastávajícího. „Je to docela výhoda. Ale já začínám, takže se vše učím," tvrdí skromně budoucí paní Boučková, která si prý určitě vezme příjmení svého muže. 

VIDEO: Bouček v limuzíně Blesku: Tajné zásnuby a třetí svatba! Bude helikoptéra?  

Video
Video se připravuje ...

Bouček v limuzíně Blesku: Tajné zásnuby a třetí svatba! Bude helikoptéra? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií