K běžnému porodu dochází v rozmezí probíhajícího 38. a ukončeného 42. týdne těhotenství, ale Veronika Kopřivová rodila v 36. týdnu, což je minimálně měsíc před plánovaným termínem. 

Udělala jsem našim překvápko a přišla na svět o několik týdnů dříve. Bylo to nečekané, napínavé a náročné, ale vše dopadlo dobře! Mamka je statečná a taťka nám byl a je tou největší oporou,“ napsala několik dní po porodu modelka. Míra byl oběma holkám po celou dobu tou největší oporou. 

To byla ještě legrace,“ okomentoval fotku ve zdravotním oblečku Dubovický, který měl na haleně připnutou cedulku s oznámením – doprovod rodičky u císařského řezu! Je tedy zřejmé, že nastaly komplikace, které porodníka přesvědčily příchod Elly na svět uspíšit. O tom, zda byl císařský řez nutným řešením, nebo plánovaný, jak to často u modelek bývá, lze nicméně jen spekulovat.

VIDEO: Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu!

Video
Video se připravuje ...

Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu! David Turek, Aleš Brunclík

Obě holky jsou podle poslední fotky v pořádku, i když stále v porodnici. Zatímco maličká vyspává, Veronika si dopřála mísu s ovocem. Po oznámení porodu se pod fotkou nakupila spousta gratulací od kolegyň a kamarádek. 

„Gratuluji moc! Je to zároveň krásná náhoda, akorát o rok,“ napsala zpěvačka Monika Bagárová, jejíž dcera Rumie v den porodu Elly Dubovické oslavila první narozeniny. „Budete skvělí rodiče! Už se těším na procházky,“ raduje se modelka Kristina Schicková. Přidala se Aneta Vignerová, kuchařka Kamu nebo Tereza Kadeřábková. 

Gratulace od expřítele Jaromíra Jágra se mezi skoro osmi stovkami neobjevila, ale z klanu Jágrových popřála neteř Jardy Pavlína: „Juuu, moc vám gratuluju.“

Fotogalerie
60 fotografií