Už dávno neplatí, že holky berou krásu a kluci ji naopak přidávají. To, jak maminka vypadá, záleží hlavně na jejím stylu života, věku a také na průběhu těhotenství. Veronika Kopřivová vypadá s bříškem rozkošně, ale to ještě neznamená, že čeká chlapečka. 

Já se tak těším, až budeš na světě,“ neskrývá radost nastávající maminka, která miminko v bříšku pojmenovala lvíče a přidala k fotce i jeho přibližné míry v 33. týdnu - délka 43-47 cm, váha 1,9-2,6 kg. 

Na děťátko se těší i partner Miroslav Dubovický (29), pro kterého je role rodiče rovněž nová.„Je krásný mít vedle sebe někoho, kdo to těhotenství prožívá s vámi. Kdo se stará, zajímá, pečuje a kdo vás vnímá. Kdo bez námitek vyráží v 11 h večer do večerky pro meloun, nanuka a další vaše výmysly.“

VIDEO: Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky David Turek, Aleš Brunclík

„Kdo pořád říká, jak jste vlastně ani nepřibrala a jak jste krásná, přitom o těch 12 kilech ví a tu celulitidu vidí. Kdo se s vámi směje tomu vašemu funění, škytání, krkání, který nejde udržet a ovlivnit,“ popsala své pocity Kopřivová. 

Dvojice před porodem nafotila společné fotky v ateliéru u Kateřiny Novákové, aby na tohle období měli památku. Jistě si jich pár vystaví i v bytě.

Fotogalerie
58 fotografií