Vždy dbala na to, aby měla velmi štíhlou postavu a pevné břicho. Ale to se s těhotenstvím změnilo. Prsa má minimálně o dvě čísla větší a má i boky. Veronika Kopřivová své první miminko čeká s modelem Miroslavem Dubovickým. Aby měli krásnou vzpomínku, tak se po vzoru kolegyň ifluencerek nechala nafotit fotografkou Kateřinou Novákovou.

„Po dlouhé době nalíčená, načesaná a v krásných princeznovských šatech. Cítila jsem se krásně. Těhu focení mám za sebou a moc se těším na výsledek,“ pochlubila se sérií snímků, kde vypadá velmi půvabně, ale i sexy.

VIDEO: Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky. David Turek, Aleš Brunclík

V rozevlátých šatech ukázala bříško, v korzetech vnady a stále štíhlé nohy. Na pár fotkách je i její přítel Míra. „Nejkrásnější a nejšikovnější,“ přidal komentář Dubovický.

V podobných šatech se před porodem fotila misska Monika Leová (29). To zpěvačka Martina Pártlová (41) nebo Nikol Štíbrová (34) zvolily střízlivější oblečení, ale rovněž byly hodně sexy.

Fotogalerie
65 fotografií