O manželské krizi u Trávníčků se hovoří nejméně od března. Dosud ji ovšem všichni aktéři sveřepě popírali. „U nás je vše v pořádku, s Pavlem se ani nehádáme,“ tvrdila Blesku Trávníčkova manželka dokonce i v pátek dopoledne na charitativní akci v Nemocnici na Bulovce, kterou sama pořádala.

Na housle tam samozřejmě přišel zahrát také Svěcený, jemuž dělá manažerku. „Nic mezi námi není. Jsem zvyklý, že jsem spojován s každou ženou po svém boku,“ přitakával rozvedený virtuos.

Jenže místo toho, aby Monika odjela po akci domů za svým mužem a jejich synem, celý den trávila ve společnosti Svěceného. Rovnou z Bulovky se oba vydali do hotelu Don Giovanni, kde Trávníčková minulý měsíc produkovala on-line koncert na podporu nadačního fondu Český mozek, na němž opět vystupoval i Svěcený. Logicky, dělá mu přece manažerku...

Teď do hotelu zapadli po akci. „Strávili tam spolu více než hodinu a půl. Pravděpodobně si dali společný pracovní oběd,“ prozradil ale Blesku nejmenovaný zaměstnanec hotelu. A pak domů! Poté nasedli každý do svého auta.

VIDEO: Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! 

Video
Video se připravuje ...

Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Jejich cesty se ovšem nerozdělily – naopak, houslista a jeho manažerka se jen přesunuli do nedalekého bytu houslisty Svěceného na pražských Vinohradech. Co tam spolu dělali, vědí jen oni dva. Každopádně v něm strávili další hodinu, než zase společně odešli. Když se chtěl Blesk zeptat Pavla Trávníčka, co říká na společné fotky své ženy a houslisty, nezvedal mobil ani nereagoval na SMS zprávy. 

Jsou vůbec spolu?

V půlce března se zničehonic na facebookových stránkách Divadla Pavla Trávníčka objevil záhadný status. „Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána, kterého vždycky šoupne na Moravu, a já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna?“ stálo v příspěvku.

Ten o pár hodin později Monika, která k účtu měla přístup, smazala a vše vysvětlila tím, že šlo o útok hackera. Herec od té doby mlčí a odmítá se k situaci vyjadřovat. Proč ale? Stačilo by přece říct – je to nesmysl, vše je v pořádku!

S manželkou nechodí ani na její koncerty, které produkuje. Na veřejné akci se spolu bok po boku neobjevili dobré tři měsíce. Monika sice v závěru března zveřejnila společnou rodinnou fotku z auta (Blesk informoval), ale kdo ví, zda byla opravdu aktuální.

Fotogalerie
53 fotografií