„Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána, kterého vždycky šoupne na Moravu, a já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna. P. Trávníček.“ Taková zpráva se v pátek objevila na facebookovém profilu Divadla Pavla Trávníčka a další následovaly, než se vše podařilo vysvětlit. Druhý den již Monika Trávníčková vysvětlovala, že se na stránku někdo naboural a samozřejmě se jedná jen o lži a výmysly.

„ Závist lidí, že v této době pracujeme, je velká,“ poznamenala hořce s tím, že věc už je v šetření policie. Netrvalo dlouho a k celé podivné záležitosti se rozhodl vyjádřil i houslista Jaroslav Svěcený, který byl rovněž nechtěně do všeho zatažen. „Je to odporné a hnusné, že se někomu někdo nabourá na facebookový profil,“ uvedl rozzlobeně pro Expres.cz a celý výkřik považuje za totální nesmysl.

„Ale když jsem se to dozvěděl, tak jsem se tomu zasmál. Monika je moje PR manažerka, je to profesionálka. Pavla znám taky. Ne, opravdu spolu nic s Monikou nemáme,“ dodal jasně, aby o tom nebylo pochyb.

VIDEO: Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! 

Video
Video se připravuje ...

Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Věděl bych o tom

Do smíchu asi moc není manželům Trávníčkovým, ovšem pro Nedělní Aha! již promluvil i nemanželský syn Pavla Pavel Dytrt (30). Podle něj je v jejich vztahu vše v pořádku. „Napadli facebook divadla a vymysleli tyhle blbosti. Monča už to na svém fejsu uvedla na pravou míru. Všechno je mezi nimi v pořádku. Kdyby nebylo, jsem si jist, že bych o tom věděl.“

„S tátou jsem mluvil, je v pohodě, ani se nerozčiluje. Jsou všichni doma. Řeší teď, stejně jako my všichni ostatní, důležitější věci, než tyhle blbosti,“ doplnil herec a dabér, co v minulosti zkoušel štěstí i v soutěži Muž roku. Jinak kráčí ve šlépějích otce, kterého nejvíc proslavila role prince v pohádce Tři oříšky pro Popelku.

Fotogalerie
77 fotografií