Jejich manželství se zdálo stabilní. Znepokojivé příspěvky, které v pátek večer vyděsily snad každého, kdo je četl, vypovídají nicméně o něčem trošku jiném. Zhruba kolem tři čtvrtě na deset večer se na stránce divadla objevil příspěvek, v němž pisatel tvrdil, že Monika je Pavlovi nevěrná, a zoufale volal o pomoc.

„Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána, kterého vždycky šoupne na Moravu, a já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna. P. Trávníček,“ tvrdil pisatel. Následně příspěvek zmizel, ale objevovaly se i další v podobném duchu, než se zřejmě podařilo situaci vyřešit. Objevovaly se první zvěsti o tom, že se na profil divadla někdo naboural. Fanoušci se ale obávali dál.

Druhý den pak Monika celou kauzu dementovala s tím, že jejich divadelní účet byl napaden a prý to řeší i na policii. Nakonec ještě uvedla: „Vážení, protože se nás někdo snaží v této nelehké době rozeštvat a pošpinit nás, tak musím všem s radostí oznámit, že je vše v pořádku a nic se neděje. Pracovní profil Divadlo Pavla Trávníčka byl zablokován a napaden. Přesto Vám všem přeji, ať jsme všichni šťastní a zdraví. Mějte se rádi. Závist lidí, že v této době pracujeme je velká.“

VIDEO: Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! 

Video
Video se připravuje ...

Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Přece jen spekulace o problémech v manželství Trávníčkových se již stihly rozvířit. Ovšem podle Pavlova nemanželského syna Pavla Dytrta (30) je mezi otcem a jeho chotí vše v pořádku. „Napadli facebook divadla a vymysleli tyhle blbosti. Monča už to na svém fejsu uvedla na pravou míru. Všechno je mezi nimi v pořádku. Kdyby nebylo, jsem si jist, že bych o tom věděl,“ vysvětloval pro Nedělní Aha! mladý herec, dabér a režisér.

„S tátou jsem mluvil, je v pohodě, ani se nerozčiluje. Jsou všichni doma. Řeší teď, stejně jako my všichni ostatní, důležitější věci, než tyhle blbosti,“ hájí Moniku Dytrt, kterého Trávníček zplodil s kolegyní Helenou Dytrtovou (59). Svého slavného tátu poznal až ve chvíli, kdy mu bylo dvanáct let. Ovšem od té doby už stihli vybudovat vztah a Pavel má blízko i k nevlastnímu sourozencovi Maxmiliánovi (4), kterého má Trávníček právě se současnou ženou Monikou.

Fotogalerie
57 fotografií