Ornella dostala od lékařů jasně nakázáno, že se má co nejvíc šetřit, nezvedat těžké věci a víc odpočívat. Jenže ne, manželka podnikatele Josefa Kokty (63) zkrátka chvíli neposedí.

Má sotva tři týdny do plánovaného porodu císařským řezem, ale pustila se do vybavení dětského pokojíčku pro své dva kluky - Quentina (za pár dní 8) a Svena (11 měsíců).

„Tak tohle je klučičí království Quentínka & Svena! Prolejzačka, miliarda hraček seřazených do komody a krabic, dvě postýlky, pracovní baby stolek s glitter opírátkem (můj záchvat - miluju tyrkys).“

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když... David Turek

„Knihovnička, ale hlavně po žebříku (na jeho části jsou světýlka ‚na dobrou noc‘) se dostanete nahoru do bunkru! V bunkru najdete matraci, hodně polštářků, světýlka, opět knížky a různý panďuláky,“ okomentovala pokojík v modré barvě Koktová.

Až se jí narodí holčička, půjde Sven do připravené postýlky v pokojíčku s bráchou a malá bude zatím spát s nimi v ložnici. Na její příchod už se Ornella moc těší, dokonce se pochlubila vypranou výbavičkou v růžové barvě.

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií