Proto půjde do porodnice před termínem porodu, aby se předešlo komplikacím. „Jak mám po Quentinovi špatně srostlou jizvu, tak už se Svenem to bylo komplikované. A teď je to ještě horší. Termín porodu mám v druhé půlce dubna, ale doktoři říkali, že by bylo fajn, kdybych vydržela do té první půlky, abychom předešli nečekaným kontrakcím,“ svěřila se Blesku Ornella Koktová.

Třetí dítě je pro ni tím posledním, protože další těhotenství by už nemusela přežít. „Vždy jsem si myslela, že budu mít dvě děti, ale teď čekám třetí. Je to hodně náročné, protože se tělo po druhém těhotenství nestačilo dát do kupy, tak se cítím taková vysátá. Navíc nesmím zvedat nic těžkého, namáhat se, všechno je v podstatě na Pepovi,“ dodala Ornella, která přivede na svět holčičku.

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině, když... David Turek

A právě výběr jména je v jejich rodině téma číslo jedna. „U nás doma se opět rozjela naplno diskuze o jméně pro malou. Já si bláhově myslela, že už máme shodu, ale ono prd. Quentínek by chtěl malou Jarunku po naší babičce. Pepík, ten jen mění názory na náš pidi seznam možných jmen. A já se vám musím přiznat, seznam jmen pro holčičku si dělám cca od svých 6 let, co jsem měla svoji milovanou BabyBorn Terezku! Takže co s tím??? Napsala jsem jména na A4, nalepila je v ložnici na zeď a postupně jsme se dali do vyřazování (minimálně 1 jméno týdně z kola ven - abychom to stihli),“ pochlubila se nastávající maminka, jakou rozhodovací metodu doma zvolili.

A jak seznam vypadá? „Luna, Wilhelmina, Olivia, Bohemia, Josephine, Quinn, Clementine, Sansa, Leonore - bůh je mé světlo, Valentina, Lórien - sen, město zlata, ,Dreamflower', Klementina, Orphée (prej se malá nemůže jmenovat po trojnásobný vítězce Velký Pardubický - Orphee des Blins), Liv, Arwen...“ No, není to lehké rozhodování.

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií