„Už pojď veeeennn!!!“ vzkázala modelka jasně svému synovi, kterému je zatím dobře u maminky v bříšku. Tereza Fajksová je ve druhé polovině 9. měsíce těhotenství, a tak není divu, že čeká porod každým dnem, možná už každou hodinou.

A protože se to nezadržitelně blíží, rozhodla se sdílet několik rad ohledně toho, jak tenhle bolestivý, leč nezbytný proces zrození nového života zvládnout. Ty dostala od svých fanoušků. „Manžel, přítel nebo oba by měli být vtipní a měli by se z nich stát profesionální maséři beder,“ napsala s nadsázkou Česká Miss Earth 2012.

„Bříško máte krásně dole, to bude rychlé. A zároveň přeji, ať to jde s porodem taky hladce,“ napsala k fotce Fajksové jedna z fanynek. „Bříško mám takhle neustále, malinký je furt nějaký spodňák,“ vyvedla ji modelka z menšího omylu, že bříško nemá posazené tak nízko kvůli blížícímu se porodu, ale vlastně značnou část těhotenství, které už však brzy dosáhne svého cíle. O čemž svědčí i odpočítávání, které si Tereza nechala vtipně namalovat přímo na bříško.

VIDEO: Miss Fajksová v minulosti o dítěti...
Video
Video se připravuje ...

Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom"? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií