Na nákupy vyrazila herečka Shannen Dohertyová, která se proslavila rolí slušňačky Brendy Walshové z populárního teenagerského seriálu Beverly Hills 90210, anebo jako Prue Halliwellová v mysteriózních Čarodějkách. Slavná tmavovláska, která se potýká s rakovinou, zvolila docela obyčejný outfit, svetřík v barvě velbloudí srsti, černé kalhoty, bílé tenisky, a pochopitelně neopomněla ani na chirurgickou roušku. I tak bylo ale vidět, že se široce usmívá, a působí velice spokojeně. Velice zdravě vypadaly i její vlasy, které měla svázané v ledabylý drdol.

V březnu minulého roku v rozhovoru pro magazín Elle Shannen prohlašovala, že si je jista, že jí i vzdor vážné diagnóze s nepříznivými vyhlídkami „zbývá ještě hodně života“. „Mám pocit, že jsem velmi, velmi zdravá lidská bytost,“ tvrdila v té době. „Je těžké ‚urovnat si své záležitosti‘, když máte pocit, že budete žít dalších deset, nebo dokonce patnáct let.“ A jak je vidět, nevyléčitelná choroba ji nikterak neomezuje. Skoro rok od tohoto prohlášení skutečně působí jako člověk, u kterého by nikdo rakovinu rozhodně netipoval...

VIDEO: Shannen Doherty mluví o své nemoci

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty mluví o své nemoci Youtube.com

Společnost při nákupech jí dělala její maminka Rosa, s níž má herečka velice blízký vztah. Ostatně od dob, co bojuje s rakovinou prsu, stojí po jejím boku a je jí velkou oporou. Počátkem prosince, tedy v den jejích narozenin, Shannen na instagram dojemně napsala, že má prý skutečně obrovské štěstí, že je její maminkou právě ona. „Jsi mým majákem světla, nekonečnou studnicí podpory a lásky, a jedním z mých oblíbených lidí. Moc tě miluji,“ vzkázala jí veřejně. Také Rosa se během nákupů v Malibu chránila rouškou.

Není na tom nic divného – pro onkologické pacienty, mezi které se Shannen počítá, by byla nákaza koronavirem fatální. „Jsem tak naštvaná. Množství lidí v Malibu a jeho okolí je šílené. Lidé na plážích, na výletech, a rozhodně ne ve správné vzdálenosti od sebe…“ zlobila se před časem Shannen na sociální síti, a nabádala své fanoušky a příznivce, aby nebyli sobečtí, respektovali vládní nařízení, dodržovali odstupy, a chránili sebe i své okolí před šířením nebezpečné nemoci, která už rok sužuje celou zeměkouli.

 

 

VIDEO: Shannen Doherty stále plná optimismu

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty stále plná optimismu Instagram.com

Fotogalerie
124 fotografií