Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Farna není marná! Neuvěřitelné foto, jak se z holky s rovnátky stala sexy mamina!

/
  • Jak šel čas s Ewou Farnou?
    Aktualizováno - 23. února 2021 ● 09:56
    23. února 2021 ● 06:00

    Z Ewy Farné (27) se na posledních fotkách pro časopis Dieta vyklubala neskutečně sexy mamina! Jak šel čas s touto mladou ženou, co se pravidelně umisťuje v anketě Český Slavík, stihla už i několik rozchodů, svatbu a také porod svého synka Artura (20 měsíců)? Připomeňte si s námi, jak se v průběhu let měnila pěnice, co má „boky jako skříň“. Nebo tedy spíš měla…

  • 1.

    Mladinká Slavice

    Zpěvačka polsko-české národnosti a rodačka z Třince se stala hvězdou už ve 13 letech díky hitu Měls mě vůbec rád (a stejnojmenné desce). Tehdy byla Ewa ještě drobná dívenka s rovnátky, její hlas ale všechny na první dobrou zaujal. Dokonce natolik, že se stala v roce 2006 Objevem roku v anketě Český slavík. 

  • 2.

    Stále na špici

    Ve Slavíkovi je od té doby Farna úspěšná s železnou pravidelností. Z 27. místa v tabulce dokázala v roce 2007 vyskočit až na čtvrtou příčku, o rok později dokonce dosáhla až na bronzovou příčku, a stala se tak nejmladší Bronzovou Slavicí v historii. Na třetím místě se umístila i v letech 2009, 2010, 2011 a 2012. V dalším ročníku ji sice přeskočila Aneta Langerová (34), hned v roce 2014 bylo zase vše při starém, stejně tak v letech 2015 a 2016 byla Ewa opět třetí. V roce 2017 pak navíc dokázala i překonat sokyni Lucii Vondráčkovou (40) a stát se místo ní Stříbrnou Slavicí. Na zlatou sošku si dosud ale nesáhla. Na Lucii Bílou (54) zkrátka (ještě) nemá.

  • 3.

    Autonehoda pod vlivem

    Roku 2012 složila maturitní zkoušku na gymnáziu v Českém Těšíně. Po oslavě usedla za volant svého vozu a bourala. Z autonehody, která kvůli sešrotovanému autu vypadala skutečně hrozivě, však vyvázla bez vážnějších zranění. Přestože policii nadýchala alkohol, tvrdila tehdy, že před jízdou nepila. Údajně usnula za volantem únavou. „Pravdou zůstává, že jsem měla za to, že po šesti sedmi hodinách abstinence jsem schopná řídit. Nyní mne mrzí, že jsem se přecenila a sedla za volant. Byla to chyba,“ sypala si popel na hlavu.

  • 4.

    Povrchní dokument

    O Ewě vznikl dokument, který se jmenuje Ewa Farna 10: Neznámá známá. Film ji zachycuje v osobních rozhovorech a na archivních záběrech, mapuje 10 let její kariéry i okamžiky před největším koncertem v kariéře. Jak ovšem tehdejší kritika trefně poznamenávala, dokument je to velice povrchní. Z osobního života se toho o Ewě její fanoušci mnoho nedozví, a o tom negativním, například právě o té autonehodě pod vlivem alkoholu, se nezmiňuje ani jediným slovem.

  • 5.

    Kila navíc?

    O čem se v souvislosti s Ewou píše nejčastěji? O jejích fyzických proměnách. Právě váha totiž představuje pro Farnou největší problém. Když prošla pubertou a změnila se z křehké holčičky v ženu, nabrala také nějaká ta kila navíc. Zřejmě se na tom podepsal i fakt, že kvůli vystoupením často cestovala v dodávce a neměla čas si vařit, a tak se nestravovala zrovna dvakrát zdravě. To vše se ale podle všeho změnilo v okamžiku, kdy otěhotněla. A kdy se stala matkou.

  • 6.

    Hubnutí

    Několikrát v životě začala hubnout, dala se na sport a zkusila řadu diet, ale vždy po čase zase ztloustla. Vyslechla si už kvůli tomu řadu kritiky, zvlášť když zvolí nevhodný outfit, kterým své problémové partie často ještě zvýrazní. Ona sama prý ale váhu neřeší. „Už jsem si zvykla, že se řeší můj zadek. Kdybych byla vyhublá, řešilo by se, zda nemám anorexii. Svoje tělo mám ráda takové, jaké je,“ prohlašovala až donedávna brunetka, která si ze sebe umí udělat i legraci, a tak klidně nazpívala i píseň Mám boky jako skříň (cover zahraniční písně All About That Bass).
  • 7.

    Proti šikaně

    To, že se musela řadu let vypořádávat s vlnou negativních komentářů, co se navážely do její postavy, s ní neotřáslo. Umí se totiž bránit. A uměla to odmalička. Již na základní škole prý byla svědkem šikany, a takové jednání spolužáků nedokázala tolerovat. Oběti se dokonce zastala u ředitele školy. „Dostali jsme se až k bodu, kdy toho kluka vyloučili ze školy. Beru to jako velký úspěch, protože šikana by se měla trestat, nemělo by se to přehlížet,“ prohlásila zpěvačka, která je pro své zásady svým příznivcům velkým vzorem.
    .
  • 8.

    Ex-partner Marcus

    Ačkoliv Farna o svých vztazích nijak zvlášť nemluví, své partnery před světem stejně neutajila. Její první velkou láskou byl kytarista Walda Gangu s vietnamskými kořeny Marcus Tran (35). Jenže ten silně věřící zpěvačku před Vánocemi 2010 podvedl a vyměnil ji za tehdejší moderátorku VIP zpráv Martinu Gavriely (42). S ní po osmi letech vztahu zplodil potomka, synka jménem Lee (2).

  • 9.

    Ex-partner Tomáš

    V roce 2011 pak Ewa během moderování cen Anděl zahořela láskou ke kolegovi Tomáši Klusovi (34). Vydrželo jim to ale sotva půl roku. V listopadu totiž oznámila zpěvákova manažerka jejich rozchod. Nerozešli se prý ale ve zlém a jsou z nich přátelé. Klus pak zakotvil po boku Tamary Klusové (33), z níž v roce 2013 udělal svou manželku a posléze s ní zplodil tři děti. Poté šokoval přiznáním, že všem svým partnerkám, včetně Ewy, byl po dobu jejich vztahu nevěrný.

  • 10.

    Manžel Martin

    Sama Farna si ale musela na velkou lásku a svatbu ještě nějaký čas počkat. Ze silného přátelství se členem své kapely Martinem Chobotem (31) se po pěti letech vyklubalo něco víc a po dalších čtyřech letech se dvojice v září 2017 tajně vzala. „Prožili jsme nejkrásnější den našeho života. Po čtyřech letech vztahu a devítiletém přátelství v kapele. Co víc dodat. Milujte se,“ potvrdila pak Ewa svůj sňatek na sociální síti.

    Jak šel čas s Ewou Farnou
    Autor: profimedia.cz

  • 11.

    Utajené těhotenství

    I když už se mnohokrát spekulovalo, že je těhotná, Ewě se podařilo svůj jiný stav utajit až skoro do porodu. Že čeká miminko, oznámila světu (a svým fanouškům) velice originálně – prostřednictvím videoklipu písně Ta o nás. „Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl, jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naši svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kdo si soukromí váží a střeží,“ napsala Farna u videoklipu. Video se ale nakonec rozhodli doplnit o aktuální záběry jejího pořádně velkého těhotenského pupíku, a sdílet ho se všemi prostřednictvím sociálních sítí.

  • 12.

    Syn Artur

    Svému synkovi dala život v červnu 2019 a skoro až do porodu se snažila koncertovat. Podle webu Extra Ewa porodila v nemocnici v Příbrami a stalo se tak prý jen několik hodin po jejím posledním koncertu! A jak je jejím zvykem, narozením dítěte se – po určité době – pochlubila na internetu. „Před pár dny jsem se stala mámou. Poprosím o respektování toho křehkého období pro každou mamku, našeho soukromí i klidu. Jsme zdraví a šťastní,“ napsala s tím, že syna pojmenovala Artur neboli Artuš.

  • 13.

    Bydlení za 20 mega

    První turné o 18 koncertech měla za sebou už ve 14 letech, čímž se stala nejmladší zpěvačkou, která toho docílila. V roce 2013 se zase stala nejmladší porotkyní v SuperStar. Není nejspíš divu, že si svým zpěvem už přišla na pořádný majlant, a mohla si tak společně s manželem pořídit nový dům za Prahou, v hodnotě 20 milionů korun. Za nemovitost v pražských Všenorech zaplatili hotově 12 milionů, zbylých 8 financovali hypotékou. Dům s velkým pozemkem, který bude perfektním místem, kde může její synek Artur vyrůstat, je obehnán masivní kamennou zdí, stíní ji rozsáhlé stromoví, a prostor okolo střeží kamery.

  • 14.

    Emancipace

    Její slušně našlápnutou kariéru dokonce ani neovlivnilo i to, že po deseti letech ukončila spolupráci se svým objevitelem a mecenášem, hudebním producentem Leošem Wronkou (60). Na něj bude podle svých slov vždy vzpomínat s úctou a vděčností. „Každý jsme měli však jinou představu o směřování tohoto projektu, cítím, že je na čase roztáhnout křídla, i když určitě párkrát spadnu,“ vysvětlovala Ewa. 

  • 15.

    Kariéra

    Kariéra silně věřící Ewy je skutečně závratná. Vydala již třináct desek (z toho 6 v Polsku), natočila více než třicet singlů a videoklipů, nazpívala i několik soundtracků (k filmům Camp Rock či Všechno nebo nic nebo k seriálu Ošklivka Katka) a absolvovala deset velkých turné. Svých prvních 10 let na hudební scéně pak navíc oslavila velkolepým koncertem ve Fóru Karlín. A jak se zdá, po narození syna vypadá lépe než kdy jindy!

  • 16.

    Kila dolů po porodu

    K přijetí sebe sama jí prý pomohlo její těhotenství a mateřství. „Když jsem viděla, jak se moje břicho obrovsky nafouklo, aby mohlo stvořit dítě, když jsem si uvědomila, že moje tělo odnosilo život, dostalo to úplně nový rozměr,“ popisuje zpěvačka v rozhovoru pro březnové vydání měsíčníku Dieta. „Získala jsem k tělu obdiv jako nikdy a chci se o něj láskyplně starat a milovat ho takové, jaké je.“

  • 17.

    Hubnutí bez diet

    „Konečně jsem se vyprdla na všechno, co jsem kdy četla o jídle, a začala víc sledovat sebe sama – co mi vyhovuje, co ne, po čem mám energii, co mi ji naopak bere,“
    prozradila Farna svůj tajný fígl na hubnutí a udržitelný životní styl. „Jedu si svoje priority. To znamená, abych byla zdravá, cítila se dobře, jedla kvalitní a skutečné potraviny a líbila se sama sobě a svému chlapovi.“ 

  • 18.

    Stále stejná

    Farna je na sebe mimochodem také hrdá, že ji šoubyznys nijak nesemlel a že je v podstatě stále stejnou dívkou, jako byla ta, která ve svých 12 letech nahrávala ve studiu své první singly. „Tehdy si tahle holka říkala, že základní hodnoty jí zůstanou stejné a že se bude snažit chovat tak, aby se za sebe nemusela stydět. Za svůj vzhled a chování, za to, že je z vesnice,“ vypsala se zpěvačka ze svých pocitů. A je to pravda - dnes je skutečně „bez plastických operací, dofouknutých prsů, liposukcí a bez touhy vypadat 'stejně jako'…“ A fanoušci ji za to milují.

  • 19.

    Co na Ewu říká Ina T.?

    Vkus Ewy Farné je poměrně kontroverzní záležitostí. Co na něj říká Ina T., uznávaná módní kritička Blesku? „Stylová afektovanost nepomáhá,“ vzkazuje Ewě. „Sako s obřím potiskem a zvýrazněnými rameny připomíná, nakolik je hra s oversize prvky ošidná a že ačkoliv patří mezi trendy už několik let, mnozí s ní zacházet stále neumí. Ač se separátní sako jeví jako dobrý plán optického vyvážení postavy, nositelku zcela neúčelně zmohutní, čemuž nahrává i dosti divoký expresivní print přitahující nežádoucí pozornost k bokům. Minimalistický design a adekvátní velikost by k typu zpěvačky pasovaly lépe.“

  • 20.

    Jak se „nová“, o dost štíhlejší Ewa líbí vám, to můžete posoudit v naší galerii...

    VIDEO: Tak šel čas s Ewou Farnou: Z puberťačky vdanou paní

    Video
    Video se připravuje ...

    Tak šel čas s Ewou Farnou: Z puberťačky vdanou paní Profimedia

    Fotogalerie
    123 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

jochen84: Perspektiva krásné holky a ona se vyžere do takových nechutných rozměrů. Něco jako Čvančarka,též příklad ke zvracení

(23. 02. 2021 06:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy