Dohertyová trpí rakovinou prsu už podruhé. Ale zatímco v prvním případě nebyla tak závažná, druhá se zhoupla do čtvrtého stadia a stihla metastazovat i do páteře. Hvězda z Čarodějek si je vědoma závažnosti svého zdravotního stavu, a přestože nutně nemusí dojít k nejhoršímu, byla by ráda, kdyby se mohla s těmi nejbližšími včas rozloučit. V rozhovoru pro časopis Elle uvedla, že rodině chce nahrát vzkazy, zatím se ale neodvážila.

Video: Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

„Potřebuju říct své matce spoustu věcí. Chci, aby můj manžel věděl, co pro mě znamená. Ještě jsem si k tomu nesedla, ale je to něco, co musím udělat.“ Dohertyové v zrealizování rozloučení brání pocit, že jakmile začne, bude to znamenat konec. Odejít ale neplánuje. „Cítím se jako velmi, velmi zdravý člověk. Je těžké to „zabalit“ a dát všem sbohem, když mám pocit, že budu žít dalších 10 nebo 15 let,“ pokračovala herečka.

Od února, kdy rakovinu oznámila, se představitelka Brendy zdržuje doma. Vzhledem k pandemii koronaviru a snížené imunitě z chemoterapie se neodváží být mezi lidmi, neznamená to ale, že žije v úplné izolaci. Volný čas tráví nejraději se svou kamarádkou, herečkou Sarah Michelle Gellarovou. Obě dámy nedávno na sociálních sítích předvedly výzvu se sklenkou vína a užily si teplý den v plavkách u bazénu. A Dohertyová opravdu působila, že se zatím nikam nechystá.

 

 

Včasná diagnostika je pro léčbu rakoviny prsu zásadní. Podívejte se, jak probíhá vyšetření na mamografu: 

Fotogalerie
85 fotografií