Už dvakrát to vypadalo, že té proradné rakovině nakopala zadek. Nemoc se ale podruhé vrátila, a tak nyní hvězda legendárního amerického seriálu Beverly Hills 902 10 bojuje se zničující chorobou již potřetí v řadě. Rakovina prsu metastázovala do dalších orgánů, což se považuje za poslední fázi této smrtelné diagnózy.

Smutnou zprávu oznámila herečka veřejnosti 4. února v pořadu Good Morning America. Od té chvíle se na sociálních sítích odmlčela, až doteď! Více než týden od televizního rozhovoru jí fanoušci a kolegové posílali všemi dostupnými prostředky dojemné vzkazy a slova podpory v boji s nemocí, a tak se Shannen Dohertyová konečně rozhodla vyjádřit a nejen poděkovat.

VIDEO: Shannen Doherty. Jak skončila Brenda z Beverly Hills?

„Chci vám všem poděkovat za vaši lásku, přání a podporu. Je to zvláštní období a nestojím teď úplně nohama na zemi,“ napsala na instagramu na úvod herečka k fotce, na které jede prosluněným sadem na koni s příznačně visícíma nohama ve vzduchu. „Musím říct, že jsem pochopitelně ve stresu. Musím říct i to, že mírně řečeno bojuji. Ale... Věřím, že zase budu stát nohama pevně na zemi. Hluboko v sobě hledám sílu se tomu postavit. Modlím se, abych vše zvládla důstojně a s grácií,“ popsala své rozporuplné emoce Shannen Dohertyová.

Stejně jako tenkrát, i nyní se nakonec rozhodla svůj nelítostný boj s rakovinou začít veřejně sdílet a nechat fanoušky prožívat ho s ní. „Mám tolik co říct, tolik co sdílet. A budu. Teď chci, abyste věděli, jak moc mě drží vaše pomoc,“ dodala životem zkoušená herečka, která stále nic nevzdává a váží si veškeré podpory.

Fotogalerie
87 fotografií