„Začalo to, když jsem byla těhotná. Celou dobu si mysleli, že mám zánět mléčných žláz. Nakonec se ukázalo, že je to rakovina a šlo to rychle. Císařský rez, chemoterapie, odstranění prsu a ozařování,“ vzpomíná paní Renata. Za čtyři roky se jí udělala boule znovu, tentokrát ve druhém prsu. A opět chemoterapie, operace a ozařování….

Originální nápad pomohl 

Renata se dočkala plastiky, výsledek ji ale příliš nepotěšil. „Dostala jsem od sestřičky z oddělení plastické chirurgie kontakt na Jakuba Oubrechta z tetovacího a piercingového studia FreeStyle Plzeň. Původní záměr byl vytetovat dvorec a bradavky, ale tatér mi to z důvodu rozdílnosti obou prsů nedoporučil,“ vysvětluje mladá žena.

Paní Renátka překonala rakovinu prsu. Po operacích jí zůstala ňadra bez dvorců a bradavek. Originální tetování jí ale opět vrátilo sebevědomí.
Autor: FreeStyle Plzeň

Nakonec zvítězila varianta potetovat prsa, hlavně jizvy, a tetováním vytvořit zdánlivě stejný tvar ňader. „Lépe jsem si nemohla vybrat. Mám z toho opravdu úžasný pocit. Je to pořádná změna, samozřejmě k dobrému. A za to všechno Kubovi moc děkuju,“ uzavírá spokojená Renata.