Nebyla za tím protekce, ale její krása. „Byl to nápad režiséra Filipa Renče, u kterého už jednou hrála v komparsu. Nebylo to kvůli tomu, že v seriálu hraju já,“ řekl deníku Aha! Dvořák s tím, že pokud se Anička vydá v jeho a matčiných stopách, nic s tím neudělá. „Je ale pravda, že ji kamera a objektiv mají rády. Upřímně se mám čím chlubit,“ dodal pyšný táta.

Jeho slova potvrzuje i režisér Filip Renč (55). „Znám ji odmala, když chodila za tátou na plac. Ona tu práci miluje, tak jsem Jirkovi řekl, jestli si Anička nechce zkusit klapku,“ prozradil Aha! Renč. „Je hrozně šikovná, hodná holka, tak jsem byl rád, že si táta s dcerou mohli zahrát. Oni mají naprosto úžasný vztah mezi sebou,“ dodal režisér.

Herecké geny Anička rozhodně nezapře. Její maminkou je Barbora Munzarová (49), dědečkem byl Luděk Munzar (†85) a babičkou je Jana Hlaváčová (82). Jestli půjde v jejich stopách, není zatím jisté. Momentálně je ve třetím ročníku na gymnáziu.

Renč porušil dohodu: Místo Svěráka obsadil Stracha!

V sedmé epizodě s názvem Krev na stříbrném plátně obsadil Filip Renč do role režiséra Jiřího Stracha (47). Dohoda s Janem Svěrákem (56), že si budou navzájem dávat malé role ve svých filmech, vzala za své. „To dávno neplatí! Honzovi se už nechtělo hrát, tak jsme tuhle tradici opustili,“ řekl Aha! Renč. „Teď si to asi budeme dělat se Strachem,“ dodal se smíchem.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
19 fotografií