Nikol Štíbrová se stejně jako její další těhotné kolegyně svěřila do rukou fotografky Kateřiny Novákové.

„Tak dlouho jsem se bránila těhotenskému focení, až máme z dneška 29384 fotek, kde mě drží za břicho Petr, Mates nebo já sama,“ okomentovala dokonalé snímky influencerka. V šestém měsíci už přibrala 10 kilogramů, ale nijak ji to netrápí.

„Vím, že to po porodu rychle shodím dolů. Když jsem čekala Matese, byla jsem jak almara, což mi tehdy nepřišlo, ale když se koukám na fotky z té doby, tak se vždy vyděsím,“ řekla Blesku Nikol. Tu přítel Petr loni požádal o ruku a oba by rádi miminko přivedli do úplné rodiny.

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Chtěli jsme se vzít do porodu, ale koronavirová nařízení nám to komplikují. Ještě uvidíme, kolik může být lidí, pak se rozhodneme. Když tak to necháme po porodu,“ míní nastávající maminka, která už ví, že přivede na svět druhého syna.

„Měli jsme vybrané jméno pro holku, ale kluk nám do toho hodil vidle, takže jméno pro něj ještě nemáme,“ směje se Štíbrová.

VIDEO: Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
56 fotografií