Zhoršující se epidemická situace v České republice přiměla brzy trojnásobnou maminku Ornellu Koktovou a jejího manžela Josefa Koktu (63) stáhnout synka ze školy. Malý Quentin, jenž loni nastoupil do první třídy, se tak bude muset zase učit dálkově.

„Asi většina z vás ví, že mě čeká císařský řez. Což je z mého pohledu dosti náročný zákrok pro tělo ženy. A nechci si ani představovat, jak bych se z toho "rozřezaného" stavu dávala dohromady... ještě při možné zátěži organismu právě covidem,“ odůvodnila své rozhodnutí Ornella na Instagramu.

Video: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když... David Turek

Možnost výjimečné dálkové výuky před jejím vykonáním prodiskutovali s ředitelkou školy a Quentinovou učitelkou a obě po zjištění obav souhlasily. „Každopádně škola Quentínkovi naštěstí hezky jde, pozdější vstávání a mít na sobě celý den ultrapohodlný overal skoro jako pyžámko vítá,“ pochvaluje si Ornella.

Modelka zároveň uznává, že synovi budou chybět kamarádi a kontakt s dalšími dětmi, zdraví je ale podle ní přednější. Aktuální nepříznivý vývoj koronavirové situace v Česku ovšem naznačuje, že se všichni prvňáci s největší pravděpodobností opět vrátí k distanční výuce, takže by to Quentina zřejmě čekalo tak jako tak.

VIDEO: Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti!  

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií